Technology

Hej igen people, tror ni jag hunnit fixa mig? Näe, precis. Tänker vara sminkfri idag. Ska ändå inte göra något speciellt, men är påklädd iallafall så jag är "fixad" på så sätt.
Pratar fortfarande med älskling i telefon, eftersom han har rast, min egna lilla sötnos.
Hur som helst tänkte jag så kallat leka med min lillasyster nu, världens sötaste!
Pussar

Efter badet

... ska fixa mig nu!


pratar med älskling (a)

Bath time!

Godmorgon/eftermiddag sötnosar!
har varit uppe i ca en timme nu och ska precis hoppa i badet. Hyffsat skönt väder idag däremot. Lite kyligt kanske. Hur som helst, jag skriver efter mitt bad.

Jag just nu (alla kan inte se bra ut på morgonen )

Gnyende älskling

Har uppdaterat ganska mycket ikväll, så tänkte gå ut och röka, och sedan krypa ner hos älskling i sängen som har sovit i någon timme. Haha, så söt. Men vi hann med att åka o handla godis och läsk tidigare idag, stackars han som har krävande mig. Han är verkligen världens underbaraste.
Aja som sagt, cigg och sedan krypa ner bredvid min varma, gnyende och alldeles underbara pojkvän, sov gott sötnosar, vi hörs imorn.
Pussar

Veckans vill ha

Bjuder på 4a godsaker jag gärna vill fylla ut min garderob med, mums!

Grr på dom, eller kurr som älskling säger

Twenty things about me...

Jag har insett: att jag älskar min pojkvän mest av allt i världen!
Jag pratar: Hela tiden?
Jag avskyr när folk: Lever efter alla kändisars pinnsmala kroppar.
Min bästa vän är: katty & Bella
Min första vän heter: Euhm, någon jag har kvar är Vero, annars sandra med :)
Kärlek är: Super
När jag borstar tänderna: så borstar jag i 2-5min
När jag lagar mat: bränner jag oftast den
Jag tänder på: min pojkvän
Jag är rädd för: Småkryp, usch
Den värsta känslan är: att bli riktigt sårad
Den bästa känslan är: att vara älskad
Jag är bäst på: att simma
Jag är sämst på: spel
Om jag va ett djur skulle jag vara: Lejon
Min mobiltelefon är: En samsung
När jag vaknar på morgonen: röker jag & kollar mobilen
Just nu tänker jag på att: folk kommer kalla mig Copycat ;)
Bebisar är: Världens gulligaste! (kommer inte dröja speciellt många år innan jag skaffar)

Frågestund?

Kör igång en frågestund nu, ni har fram till imorgon eftermiddag på er att ställa frågor, så kom igen
nu!

Im so hungry

Ligger i sängen, yberhungrig. Ville gå till statoil med katty, väckte älskling och sa "jag går till statoil" men fick inte, haha så söt. Men ska iallafall gå ut och ta ett sista bloss nu, så jag kan sova efter, höhö. Menmen, ska väl slänga mig i sängen nu, efter att ha rökt ofc, o borstat tänderna.


BTW är helt beroende av Milow - Ayo technology

May it be?

Hej igen sötnosar, älskling ligger och sover bredvid mig, bajs på han! men han ska trots allt jobba imorn. Så jag funderar på att sitta uppe halva natten och typ låta katty kidnappa mig, höhö undrar hur baby reagerar om jag inte sover bredvid han när han går upp till jobbet imorn! Mohahah, kanske borde berätta att det finns en risk till att jag låter katty ta mig, hihi!
Eller kanske inte, men jag tänker iallafall sitta upp till iallafall klockan två inatt och nörda msn. Skitbra.
Skriver inget vettigt just nu, men är... hyper? Awesome!
Aja, skriver väl innan jag lägger mig, men om inte! Godnatt babe's

Home again!

hej sötnosar!
Slutade 20 och inte 21.15 som jag trodde, så kom hem tidigare, så skönt. Lyckades dessutom få bort mitt pass, så på måndag morgon bär det av till Norrland, great.
Har inte mycket att skriva, jobbet funkade bra, och nu ska jag bara mysa med älskling. Så vi hörs senare!
Pussar

Hard Work Work

Ska precis fixa till mig för att sedan åka till jobbet, så är inte hemma fören klockan 22 ikväll, men är ledig onsdag och torsdag. Jobbar dock fredag, lördag & söndag. Men det är bra, får mer pengar till hyran och att leva på nu när jag flyttar, och sedan börjar skolan i augusti med, vilket blir mer pengar i form av studiebidrag och underhållsbidrag från min pappa. Har iallafall ganska mycket till lägenheten så det kommer lösa sig. Men skriver senare ikväll om jag orkar, annars hörs vi imorgon.
Pussar

Moving out

Tänkte bara spräcka era överarbetade hjärnor med att säga att jag flyttar hemifrån senast den första september. Men att vi antagligen får tillgång till lägenhet tidigare, så det är awesome. Mamma och Thomas var dessutom och köpte en stekpanna, en micro och en brödrost till mig idag, underbart! Så nu vet ni det, 17år och ska lära sig att stå på egna ben, och förhoppningsvis inte flytta hem igen!
För övrigt har jag inte gjort mycket förutom att bara vara med älskling, vi ska dessutom antagligen till Östersund nästa vecka för att hälsa på våra släktingar där. Hans farmor och farfar & pappa och så min farmor och farfar. Så det ska bli great. Men vi får höras imorn, innan jobbet, lär inte orka efter.
Massor av pussar!

GRATTIS TILL MOI

Hej alla fantastiska (?) människor som... inte sagt grattis.
Hur som helst fyller jag som sagt år, hela 17år ett år kvar och krogen kommer.
Har hittills fått Bärbar dvd spelare, cookie ljus, pengar, parfym, kajal m.m
Men hörs senare!
Pussar

Snart dags

ca 30min kvar, så glöm inte att säga grattis!
ska fortsätta vara social nu :)
Pussar

My little secret!

Want to know a secret? Okay, but dont tell anyone!
- Min pojkvän är en bitch ;) Fast han är min bitch så det gör ingenting!

 
Mamma ringde tidigare imorse och berättade att hon komme hem på söndag istället, hallå?! Det är min födelsedag ju, hon skulle komma hem lördag egentligen, bajs också! Men aja, jag får väl överleva och hoppas på att hon kommer hem tidigt, men någon frukost på sängen lär det inte bli, trots att jag fått det i hela mitt liv!


Ingen mer frukost på sängen för emma?

Skumbad med ljus

Hej sötnosar!
Ligger och kollar på TV med älskling, blev som sagt dip och chips igår och vi avslutade kvällen med skumbad och tända ljus, så himla mysigt! Älskar verkligen honom.
Förresten det är den 23e idag, kolla almenackan, det är Emma så hallå, säg grattis?
Hur som helst, tvdags, mohaha.
Pussar

Chips och dipp!

Hej sötnosar, sitter bredvid älskling, med varsin dator. Haha. Vi har nyss varit och handlat i ringen (inte i skanstull, utan ett ställe där jag bor..) Så det blir Cola, Dr.Pepper chips och dipp till The secret life of the american teenager som vi laddat ner, lagt in på USB minne och kopplat in i mitt xbox, superhärligt. Ville bara säga det och godnatt, för några fler inlägg ikväll får ni inte.
Pussar

Langos

Hej babe's!
kom nyss hem från grönalund med älakling, vi åkte inget utan gick bara in för att äta, har det så kallade gröna kortet med gratis inträde hela sommarsäsongen och vintersäsongen.
Vi ska snart sätta på The secret life of the american teenager och mysa ner oss i soffan, mjau vad härligt!
Men vi får höras senare!
Massor av pussar!

Fuck them

Inga fler leverationer via UPS nu, väntade från klockan 13.00 - 19.00 igår och xboxet kom aldrig, ringde dom även och hon jag pratade med sa att hon skulle lämna ett meddelande till personen som körde, tror ni hon gjorde det? Nej. För hon fick mitt nummer för att dom skulle kunna ringa och berätta varför det aldrig kom. Gick sedan in på hemsidan där dem skrivit att dom var här klockan ett för att lämna det. Men noway, och idag är jag låst fram till fem om inte paketet kommer innan. Så f.o.m nu är det DHL som gäller, dom ger en tid och så är dom är under den timmen dom sagt. DVS jag kan gå och handla, eller vad jag nu vill i väntan på paketet. Nu är jag låst, och måste lyssna nogrant efter knackningar på dörren.
NO MORE UPS FÖR MIG!

Who doesn't like her?

Jag tänkte berätta om vilka tre bloggar jag läser oftast, och rekommenderar varmt.

Egoina: En rolig tjej med en rolig blogg. Skriver om allt vardagligt men på ett humoristiskt sätt, går inte att läsa utan att småle eller i värsta fall, asgarva!

Foki: En söt asiatisk tjej som skriver om allt möjligt, lägger ut coola bilder på saker runt om i världen. Outfits bilder, visar köp m.m Men ändå är det inte en vanlig mode blogg, eftersom bär sjukt coola kläder, och har sin egna stil, mjau!

EM: Dom som inte läst hennes blogg har missat något, EM som då var 15år och gravid med tvillingar är nu 15år och tvåbarnsmor. Så vänta inte, läs den nu!

Det var allt från mig för tillfället, skriver senare!
Pussar

Home alone

Hej sötnosar!
Sitter hemma nu, familjen har åkt till min styvfarfar ebbe som bor en bit utanför norrköping, så nu är det yttligare ett par dagars kvalitetstid för mig och min kille.
Jag har blivit bättre från min Gastroenterit nu så pass att jag t.o.m kan behålla maten vilket är ett stort framsteg, dock är jag så pass slut i kroppen efter dom dagar då min mage vänt på sig, så jag är sjukskriven t.o.m Torsdag. DVS jag kan  börja jobba igen på fredag.
Men ska sätta mig och mysa med älskling i väntan på att UPS kommer med Xboxet, men det verkar ta en jävla tid, idioter som inte lämnar paketen i tid. Dom ringde och sa att den skulle vara här straxt efter ett. Aja, whatever, hörs senare!
Puss babe's

Måndag

Hejsan alla läsare!
Var hos doktorn idag och det visar sig att jag har Gastroenterit så blir vila och hemma från jobbet t.o.m torsdag. Så nästa vecka får jag sätta igång och jobba igen. Bara jag är friskt så.
Det enda jag lever på just nu, som jag faktiskt kan behålla i magen är Piggelin och vatten eller annan dryck. usch usch. Hur som helst, ska lägga mig o vila och se på film nu. Kanske skriver senare.
Pussar

Sleeping beauty

Hej sötnosar.
Ligger i soffan hemma hos älskling och kollar runt på olika bloggar.
Har mått illa sedan igår och så fort jag ens ser mat, eller tänker på det håller jag på att spy.
Det enda jag kan äta är typ Piggelin. Så blir därför hemma från jobbet imorgon men aja, what to do.
Ska även försöka ta mig till Vårdcentralen, får se hur det går eftersom jag inte hittar ut ur trollbäcken riktigt. Och hemma får jag tydligen inte vara för min mamma.
Aja ska kolla på 16YP nu, så skriver senare, ska även äta en piggelin. Mums.
Pussar
ps. älskling sover i soffan bredvid mig, så söt!. Ds

Walking on sunshine

Godmorgon kära läsare. Sovit gott?
Själv har man sovit hyffsat, älskling har ca en hälften så stor säng som jag så det har varit trångt och jobbigt, men jag överlever. Ska precis ta något att äta och sedan göra mig klar för att åka till jobbet. Wihoo vad kul, eller inte.
Får se om älskling bloggar eller inte, haha men vi hörs ikväll typ.
Pussar

Sleeping time

Ligger i sängen med älskling o ska snart gosa ner mig med honom. hihi. och imorn jobbar jag, så får se om jag hinner skriva innan jag åker. Antagligen inte. Får be älskling gästblogga. Höhö.
Godnatt o massor av pussar

Min brors flickvän

Ligger fortfarande i sängen med huvudvärk, har kollat runt lite på olika bloggar med. Och nu har jag verkligen lust att fixa min design ordentligt så jag får min blogglust tillbaka.
Hur som helst ska jag ut och röka lite snabbt nu och sedan sätta på filmen Min brors flickvän hoppas den är bra, aja. Ska bara ta det lugnt idag eftersom jag måste jobba imorn.
Puss

En cool bild på en cool Lady Gaga

My tummie hurts

Blir hemma från jobbet idag då jag måste på toa varje kvart pga min urinvägsinfektion, och dessutom mår jag illa på kuppen. Så ska bara ligga ner och ta det lugnt idag, och även springa på toaletten.
Ska precis sätta på en film, så jag skriver lite senare.
Puss


Howdie!

Goddag kära läsare.
Ligger i sängen och kollar på tv, vilket jag gjort i ca en timme nu. så ska strax upp för att äta m.m eftersom jag jobbar 16-21.15 så tänker dessutom åka in lite tidigare till jobbet för att hinna ta nåot att äta innan jag ska ut o sätta mig.
Hur som helst, skriver antagligen ikväll när jag kommit hem, om jag inte är för trött, eftersom jag ska jobba imorgon med. hur som helst, vi hörs senare eller imorn.
Massor av pussar

Kvällen

God kväll mina kära läsare. Någon annan som är vaken? Inte, nehepp.
Ligger bredvid älskling i sängen i väntan på att han ska somna då han ska upp klockan sex, stackars älskling.
Hur som helst drog vi på middag hos tims morföräldrar och sedan direkt till heron. Förväntade mig mer av filmen då jag läst boken ett flertal gånger, och visste direkt vad dom har ändrat. Skitsynd, men den dög. Lär antagligen köpa den så fort den kommer ut iallafall.
Hinner inte skriva mera, måste sova nu. Kan nämligen inte sova om älskling somnar före mig eller inte sover i samma säng, haha dumt egentligen. Hur som helst.
God natt och massor av pussar!


Fuskisar!

Minns ni att jag frågade om vilka som visste min killes namn igår? Fick två svar, från en killkompis och från min mamma. Haha, fuskare. Har förresten städat mitt rum, blev sjukt varmt så tog ett par pauser då och då för att läsa olika kapitel i en spökbok. Visste ni dessutom att det bara är 10 dagar kvar tills min 17års dag? Precis, jag förväntar mig massor av grattis från mina läsare, som dessutom sjunkit väldigt mycket under mina små bloggpauser under sommaren. Ska dessutom antagligen få hjälp av Alexandra med min design, och hoppas att jag får mer blogglust då. Hennes namn är klickbart, så kika in och kolla vad duktig hon är på att göra designer. Och hon skriver dessutom väldigt intressanta och roliga saker. Aja, tim smsar och vill att jag ska ut och röka, så får väl röra på fläsket.
Dessutom, Älskling slutar om en timme! Och ikväll blir det Harry Potter. Underbart!
Pussar


Heron City

Ska precis klä på mig, eller ja. Jag har kläder på mig men sitter i mjukisbyxor. Ska nämligen till Heron med älskling och hämta ut biljetterna till harry potter. Ska försöka få han att gå med på att kolla runt i affärer med mig. Hihi.
Om jag hittar datorsladden så lägger jag upp en bild på hur jag ser ut innan jag åker.
Hur som helst, hörs senare babe's!


Kan ni gissa rätt?

Kan ni gissa vad min pojkvän heter?
Ni kan få en letråd
han börjar på
C

Mobilblogga?

Det här med att mobilblogga verkar inte funka för mig. Har testat skicka en bild med text men inget kommer fram tyvärr. Skit oxå. Hur som helst. Ska testa snart igen ändå.
Måste bara hjälpa mamma med att ta ner tvätten och fixa skorna i hallen. Skit oxå

Just hold me

God eftermiddag people!
Sitter i sängen och myser med min katt Chucky eftersom älskling är och jobbar. Jag har som sagt själv börjat jobba igen efter en tre veckor lång semester, men jobbar inte varje dag. Nästa vecka blir jag dessutom helt själv hemma mellan tisdagen - lördagen, eller helt själv är jag ju inte eftersom jag lär ha älskling som sällskap.
Dessutom måste min familj vara hemma nästa söndag då jag fyller år, så det så!
Hur som helst, ska se om jag kan komma på något att göra, t.ex städa mitt rum då det ser ut som ett rövhål. Fast tror inte jag orkar det idag, det får bli på söndag istället. vi hörs senare!
Massor av pussar!

Sovdags

Ska precis krypa ner i sängen med älskling för att se på Allt flyter efter misslyckade försök igår då vi fick en bränd skiva av uthyraren. Sedan blir det till att "sova" och efter det sova.

Michael Jackson


Kolla på 1.49. sjukt Otroligt att få vara med om det!

På torsdag gäller det!


Blir harry potter med älskling på Torsdag, då det knappt fanns biljetter kvar imorgon,
Yehaa, har alltid gillat harry potter, och väntat på filmen.
synd bara att det är näst sista filmen...

Jennifer Aniston



Jennifer Aniston borde vara utnämnd till en av världens vackraste kvinnor.
Allvarligt.

YUMMIE!


Give me!
Är för tillfället sjukt sugen på glass, och har inte hittat datorsladden. bläh!
Ska börja röra mig mot bussen nu, synd att det blev fint väder idag när jag börjar jobba.
Hörs senare babe's

Back on track

Hej! och superduper ledsen för dålig uppdatering, men har haft fullt upp med älskling och dessutom varit hos min far i helgen med honom. Supermysigt.
Idag börjar jag dessutom jobba igen, kommer bli sjukt trist på ett sätt, men roligt på ett annat. Jobbar trots allt inte varje dag i veckorna, endast tre dagar denna vecka och endast en dag nästa vecka. Härligt som tusan.
Hur som helst, ska försöka leta upp min datorsladd till mobilen så jag kan få in lite låtar, har bara 30st just nu, as surt. Vi hörs antagligen senare ikväll, för har börjat få tillbaka blogglusten. Vill bara fixa ny design först, måste verkligen ha en ny.
Massor av Pussar

Mankells Wallander - Skulden

Blev middag igår, eller middag och middag. Åt jordgubbar med glass eftersom jag skulle iväg med småsyskonen till donken efter det. Ligger iallafall och kollar på Skulden sjukt bra.
Menmen, skriver senare.
Pussar


Ja eller nej?

Funderar på att följa med älskling hem och äta middag med han och ett par släktingar till honom. Men eftersom jag är så fruktansvärt feg får vi se hur det blir, han står iallafall i duschen nu.
Har för övrigt varit på Åland hela helgen med Tim, Älskling, Julia & Linn. Det var roligt, och även inte roligt eftersom det var mycket tjafs och att några bara latade sig istället för att hjälpa till. Aja.
Hur som helst, hör älskling komma ner för trappan nu, ni lär få veta senare ikväll om det blev middag eller inte.
Massor av pussar

Muuuuums!

Har precis kommit hem från stan efter att ha haft på mig klackskor, fytusan vad jag har ont i fötterna nu. Hittade dessutom ingenting, så allt var i onödan.
Dessutom började det spöregna på vägen hem så det var lika bra att jag och tim drog så snabbt.
Aja, ska kolla på film nu,
Pussar

Förresten är jag sjukt sugen på jordgubbar och kesella vanilj, Muuuuums!

Så fruktansvärt less!

Seriöst? Vad fan har ni andra människor för problem? Ni hoppar på människor över nätet, i skolan och bakom ryggen på varandra. Det ni gör kallas förtal eller t.o.m integritetskränkande så fort ni nämner något om t.ex kompisens liv hemma till någon annan, och det är enligt lag straffbart. Sen har vi alla internetmobbare, som går på och säger "euh, du är så tjock och ful!" m.m. Personen som blir utsatt för dessa påhopp kan säga Jag bryr mig inte om vad andra säger fast grejen är att innerst inne bryr sig alla. Visar inga känslor på utsidan, fast på insidan skriker själen...
Jag talar från saker jag gått igenom, och saker andra berättat.
Ni som mobbar, ni är fan inte ens värda att stå där ni står.

Svar på tal



svar: kom tillbaka när du kan stava normalt, snorunge.

Sunny

God eftermiddag kära läsare!
Har varit vaken sedan typ klockan elva, och är supertrött. Har även ont i halsen så ikväll blir det bara till o ta det lugnt. Sitter o väntar på att älskling ska sluta jobba, för vi ska åka och köpa en mobil åt mig, det lutar åt en LG modell namnet minns jag inte just nu. Viktigast för mig är iallafall att man kan lyssna på musik i den och ev ta bilder. för skicka sms o ringa samtal kan man alltid i en mobil.
Aja, ska nog ta något att dricka och kolla på tv ett tag.
Fler bilder från gotland finns i inlägget under detta!
Pussar

Bilder från Gotland



RSS 2.0