Sweet Dreams

Nu ska jag snart sova, ska ligga och läsa min bok "Vattenmelonen" först dock. Så jag skriver inte mer fören imorn eftersom jag ska upp tidigt, så blir det ganska "tidig" sänggående.
Så godnatt på er mina kära bloggläsare!
Och stort tack till alla som kommenterar, det gör mig så himla glad!

Tisdag kväll

Hej igen!
Jobbet gick bra, förutom vissa kunder och en jobbig chef, men vafan. Det får jag väl överleva. Imorn ska jag dock upp klockan 07.00 usch, bara för att följa med min lillasyster till hennes skola och kolla om jag kan vara där antingen torsdag eller fredag med henne. Så hoppas det går, haha!
Nu ska jag försöka få tag på min granne, lägger upp en hiss & diss, är dags nu!


1. Snart är det Påsk!
2. Finns även trevliga kunder
3. Mamma <3


1. Otrevliga kunder -.- Ingen gillar dom.
2. Kärlek är knas
3. Mamma har fortfarande fel på armen


Another Day

Hejsan! och goddag på er!
Idag gick jag upp runt 11.00, fast jag egentligen ville upp senast halv 11, men whatever. Har inte gjort så mycket idag. Ätit lunch och kollat på tv. Snart ska jag röra mig mot jobbet, så får skriva mer när jag kommer hem. Idag är jag osminkad, haha. Orkar inte sitta sminkad i kassan direkt. Slutar 20.00 alltså en timme innan vad jag trodde, för att hon vars pass jag tar sa fel tid. Men på schemat står det 20.00 så det blir bra.
Ska fixa i ordning det sista innan jobbet nu, så vi får höras ikväll när jag kommer hem!
Bye Bye

Just a photo

Ja, jag är seg på att gå och lägga mig.. men det är så mycket i mitt huvud just nu..

Daniel tror du allvarligt talat själv på att jag kommer över dig på 1sec bara för att du säger "glöm mig" Isåfall är du mer dum än vad jag trodde...

BlogLovin

Jag har nu lagt till ikonen BlogLovin på min blogg  (ovanför gamla inlägg)
Så lägg gärna till mig där så är ni riktigt söta! natti igen...
  • bloglovin

  • Im dead

    som rubriken lyder, fast okej jag kan ju skriva, andas och känna smärta. Men fortfarande, känns som att allt är förlorat sedan Daniel lämnade mig. Från att detta har varit en munter blogg, har dom senaste inläggen handlat om Daniel.. Så jag får skärpa mig, jag kommer gå vidare, precis som alla säger. Och jag vet det själv, men vill nog inte tro på det. För när man är tillräckligt kär.. Så vill man inte tro att det finns andra, fast det finns det. Killar som förtjänar dig så mycket mer.
    Jag har i stort sätt redan skrivit vad jag gjort idag, så någon uppdatering blir det inte nu ändå.
    Är klar med min låt, fick göra vissa ändringar då det inte passade med beatet. Så nu fattas det bara att spela in den, om jag någonsin kommer göra det. Haha minns en gammal låt som jag skrev den gick typ "Du sårade mig, du svek mig helt. Du gav dig iväg och förklarade ej, mitt hjärta är sönder och jag fattar ej hur, hur jag kunnat älska någon som du"
    Men det var nog ett par år sedan, minst 3år iallafall.
    Ska dra mig mot sängen nu, är ganska trött.. men först blir det TV, hoppas scrubs går!
    Natti

    Moving On

    Det är ganska lustigt egentligen, jag känner ingenting längre. Allt försvann när Daniel sa att han ville "tänka" alla känslor, helt bortblåsta, så jag hade nästan redan kommit över honom när han officeiellt dumpade mig (via sms...)
    Men han gav ingen verklig förklaring, så ska träffa han i veckan endast för att prata om varför han gjorde det, vill ha en förklaring!
    För övrigt har jag inte gjort något idag, vaknade och badade och efter sminkade jag mig. Spelade även Tony Hawk med lillasyster när hon kom hem från skolan. Och efter det åkte jag till centrum med Tim, där vi fikade och lämnade tillbaka mina nya skor som jag inte gillar.
    Nu har jag annat att fixa, så vi hörs senare!

    Heartbroked

    Skriver endast detta inlägg för att... jag vet faktiskt inte är egentligen ganska tom på ord men ändå vill jag bara skriva av mig allt. Kan börja med att säga att Daniel har dumpat mig, utan någon verklig anledning han sa typ "Hur blir det när jag ska gymma 6 dagar i veckan, är med kompisar och åker bort i sommar, jag vill inte ha ett förhållande på deltid" Och liksom, vafan?! Deltid? det är inget jävla arbete med lön, eller har jag missuppfattat hela kärleksgrejen?
    Hur som helst satt jag barnvakt idag åt lilla Ida, mysigt. Tim kom förbi en halvtimme oxå så vi satt och pratade ganska mycket, trevligt som vanligt och imorn ska vi till centrum och fika.
    Tisdag & Onsdag är det arbete 16-21.15 båda dagarna tror jag, men det märker jag ju.
    Nu ska jag straxt sova, har ingen ork just nu, till något. Så det blir ingen Hiss & Diss ikväll heller, för just nu känns det som att allt kommer hamna på diss sidan, så det är ingen mening då.
    GODNATT LÄSARE!

    Im back!

    Hej!
    är tillbaka igen, har ätit middag och umgåtts med lillasyster, även spelat Tony Hawk med henne, men eftersom jag är en sådan dålig förlorare pallar jag inte spela mera. Plus att jag ändå ska ner och sitta barnvakt åt min granne snart så, ah.
    Daniel har fortfarande inte hört av sig, eller jo... en gång i igårkväll , då sa han att han ville tänka på om han ville lämna mig eller inte.. Sedan dess har han inte skrivit, på snart 24h så nu vet jag inte längre om det ens är värt att kämpa för eftersom han beter sig på ett ganska dålig sätt mot mig.
    Så igår blev jag ganska deprimerad därav sången Håll mitt hjärta med Björn Skifs jag tycker den är fin och griper tag samtidigt. Har även börjat skriva texter igen, så får se om det blir av med att jag sjunger in dom någon gång.
    Har en halvfärdig som jag skrev igår.
    Nu måste jag röra mig ner mot min granne, så vi hörs inatt/ikväll när jag är tillbaka.

    Does love really exist?

    God eftermiddag.
    Anledningen till det sena inlägget med musik var för att jag var en aning deprimerad.
    Jag orkar inte gå in yttligare på varför men det handlar om kärlek, ja.
    Idag skulle jag egentligen fika med Tim, och det var det ända som höll mitt humör uppe. Men han dissade mig, förvånad? Absolut inte, eller kanske en aning. Visst alla vänner sårar och sviker men att han skulle göra det när jag behövde en kompis som mest trodde jag inte.
    Hittills idag har jag ätit Ben & Jerry glass med min syster, och druckit ett stort glas oboy!
    Har busat ganska mycket med henne så hon får mig i alla fall på bra humör när allt annat går snett.
    Hörs senare.

    Håll mig hårt eller släpp mig helt...


    Im Moving On

    Hej igen!
    Har nu suttit och kollat in en viss persons BDB och blogg, vars namn vi inte nämner. Det väcks både dåliga och så kallade "bra" och glada minnen. Men jag vet inte riktigt hur jag ska reagera. Kan man sakna en person som gjort något så dumt mot en? Som fått en att gråta sig själv tills sömns, tvingats ta sömntabletter (receptbelagda) ibland bara för att få en god natts sömn? Jag klarar inte av sånt, men jag kan inte sluta tänka på lillasystern till personen som jag gillade något enormt. Fan, varför gjorde du så?! Mot mig, och mot dig själv? Så korkat.. mycket, hon var så underbart söt. Men allt blev fuckat av ett dumt misstag han gjorde!
    För övrigt smsade både natta och issa förut och ville ha med mig ut, och först tänkte jag, amen vafan.. visst.. men ångrade mig, var sjuk från jobbet och orkade ändå inte gå ut i detta hemska väder. Så har legat och kollat på tv och fixat på datorn. Nu hade jag snart tänkt gå och lägga mig ,fast ska först ut och ta min sista cigarett, vet att jag sagt så förut.. men nu ska jag verkligen klara det. Det är bara dubbelmoralen folk kommer med som jag inte klarar av. Att dom först säger "rök inte det är dåligt.." och sedan själva tar fram en cigarett och röker det, lxm vafan?!
    Hur som helst behöver jag muntras upp så ska kolla på ett par avsnitt av HJÄLP eftersom vi har flera säsonger hemma.. Dessutom är älskling ledsen just nu, och jag vet inte varför tyvärr, vi skulle ju ha setts idag men eftersom han inte hade sin mobil med sig när han var hos en kompis hörde han inte av sig fören ikväll. Men han har rätt, vi har typ setts väldigt  mycket o har nästan inte tid för våra vänner, så det var nog dags ändå. Fast han svarar nästan aldrig på sms i alla fall. Synd som det är eftersom det nästan är det ända sättet att få tag på honom..
    Hursomhelst, nu är det HJÄLP som gäller, blir ingen Hiss & Diss ikväll då jag känner att jag inte orkar, lägger iallafall upp en bild på mig osminkad och en på mig med smink, skillnad är det haha!

    Im already back!

    Hej mina kära läsare!
    Jag jobbade som sagt igår, vilket gick hyffsat bra till sista timmen då jag drabbades av migrän, skulle egentligen inte jobba idag men testade ändå i ett par timmar, dock blev det för jobbigt runt 15.30 så jag spydde nästan av min huvudvärk. Då så sa jag det till chefen och fick åka hem. Sedan dess har jag sovit och kollat lite på TV. Startade nyss datorn så jag kunde blogga lite och kolla min mail.
    Skriver senare, nu har jag lite att fixa medans jag mår lite bättre.

    Nattligt inlägg

    Hejsan hoppsan, ska sova nu och gå upp senast 11.00 imorn, men jag hoppas på tidigare, hur som helst lägger jag upp en Hiss & Diss här under, sov så gott så hörs vi kanske imorn förmiddag, eller på söndag då jag jobbar hela helgen och sedan antagligen ska sova hos älskling på lördag kväll.
    Godnatt

    1. Jag jobbar hela helgen, mycket pengar nästa månad!
    2. EARTH HOUR PÅ LÖRDAG!
    3. NCIS går på tv


    1. Jag måste spara mina pengar
    2. Alla kommer inte deltaga i Earth Hour (inkl min familj?)
    3. Det är jobbigt att jobba för mycket.


    Tv Panik!

    hjälp mig, Navy CIS eller CSI! säg fort! alla som ser, svara.. fast jag gillar iof Navy CIS mest.. men svara! båda börjar samma tider, snälla?

    Torsdag

    Hej! och ledsen för dålig uppdatering, igen. Idag vaknade jag hemma hos älskling först när han gick till skolan, men somnade om och gick upp runt 11. Klädde på mig och tog sedan 11.37 bussen därifrån, mys. Kom hem åt lunch, badade, tvättade håret m.m. och sedan åkte jag och Tim till centrum för att fika, det vart en chai te/latte. Efter det gick jag på möte i en halvtimme, 15.00-15.30 och sedan åkte jag och Tim till Kalle, en bra bit alltså. men whatever. Sedan drog vi till Julia som piercat tungan utan sina föräldrars godkännande, undrar hur tusan hon ska lyckas gömma den?
    Kom hem för kanske ca1h sedan, och har ätit middag och bara chillat sedan dess.
    Nu ska jag kolla min Facebook och kolla in andra bloggar jag läser m.m
    Skriver senare, och så kanske, men bara kanske jag lägger in en hiss & diss.

    Hiss & Diss


    1. Earth hour kommer snart!
    2. What goes up, must go down.
    3. Arla har svarta paket ;)


    1. Kvinna tränade ihjäl sin man.
    2
    Man brutalt mördad utomlands
    3.Daniel biter mig i armen

    Im back again

    Hej! jag vet att jag skrev godnatt förut, men jag har legat och kollat på halva första säsongen av Hjälp från tv4, så har kollat på det i 2h. Ligger just nu och lyssnar på Sofijah - det finaste jag vet. En riktigt mysig låt, har den på min presentation till  min älskling Daniel. Tre veckor tillsammans snart, tiden har gått fort tillsammans med han.
    Egentligen borde jag sova nu, speciellt med tanke på att jag är trött, så ska bara borsta tänderna och sedan slockna i sängen. Urmysigt! Ha en trevlig morgon sedan (jag vaknar så sent för att jag inte har skola...) Skriver imorn antingen innan älskling är här, eller efter. Vi hörs!

    Hiss & Diss


    1. Scrubs är bäst!
    2. Jag har flera säsonger av HJÄLP på dvd
    3. Får inga pengar fören på onsdag


    1. Det är bara gamla avsnitt av Scrubs
    2. Det var kallt att åka moped
    3. Jag är inte med älskling nu.

    Nu ska jag kolla klart Scrubs och efter det blir det HJÄLP och sedan sova, godnatt!

    This day

    Hej people!
    idag var jag först med älskling i ett par timmar, men han fick åka hem vid sju då jag skulle iväg till en kompis med min granne tim. Så jag har åkt moppe i skitkallt väder sammanlagt 1½h idag, så jäkla kallt. Var inte hemma fören runt 21:15 så jag orkade inte se CSI utan hoppade direkt ner i badet för att värma mig! Så skönt.
    Nu ligger jag och kollar på Ballar Av Stål så jävla roligt, haha! Har nyss även ätit upp mina Subs fråb Pågen. Det enda bröd jag tycker är gott och som samtidigt är nyttigt, så inget passar bättre.
    Jag har rensat min dator på bilder, så har tyvärr nästan inga, men lägger upp en mörk bild på mig och älskling. Han sla för övrigt sova hos mig imorn, mitt älskade gullefjun. Hiss & Diss kommer senare.

    Godnatt

    Tänkte bara skriva godnatt nu, är riktigt trött så det är dags att dra sig mot sängen. Så fort jag varit ute och rökt med Tim.
    Whatever, jag har inget att säga eftersom det inte händer så mycket i mitt liv nu för tiden, men i alla fall.
    Godnatt sötnosar

    Hiss & Diss


    1. Älskling har kommit hem!
    2. Har varit med Katty & Natta
    3. Jag har en kebabrulle som jag ska äta!


    1. The sims 2 går inte att istallera på min dator.
    2. Min kebab kommer ta slut när jag ätit den
    3. Jag är trött


    Dålig uppdatering

    Hej!
    ledsen för dålig uppdatering, men jag som hos Katty inatt, och kom inte hem fören vid 4a och då åt jag middag m.m och straxt innan sju hämtade Natta och hennes kille Joni (stavning?) upp mig så vi har åkt runt lite i stan och bagarmossen. Nu ska jag se klart Wipeout och efter det är det ju Sanningens ögonblick, myspys.
    Lägger antagligen upp en Hiss & Diss senare, ska se på tv och så först. Måste även duscha.
    btw älskling är hemma igen <33

    Hiss och Diss #2


    1. Tim bor granne med mig!
    2. Mamma ger mig godis
    3. Jag har Daniel


    1. Blev ingen träff med Egoina
    2. Det är kallt ute & SMHI varnar för snöstorm inatt
    3. Jag har ett stökigt rum!


    Ändringar

    Det har skett ett flertal ändringar på min blogg..
    Kan ni se vilka?

    Dagens..

    Låt:Million Candles Burning - Martin Stenmarck
    Klädsel: Tights, klänning/tunika med Grå tröja
    Bästa: kvällen som kommer

    Hiss & Diss


    1. Våren är snart här!
    2. No more school
    3. Vår = Nya kläder!


    1. Kläder är dyra!
    2. För lite jobbtider.
    3. Det är fortfarande kallt

    In 'N' Out

    Sunshine

    Ja, lite sol är det ju faktiskt utomhus idag!
    jag funderar på att börja med videoblogg 1-2gngr i veckan, men det beror helt på responsen från er läsare. Vad tycker ni? Ska jag videoblogga eller helt enkelt skita i det?
    Strax kommer jag lägga upp ett nytt inlägg med HISS & DISS
    Så vi hörs då.
    In 'N' Out

    Tired

    Jag saknar dig massor hjärtat, och jag älskar dig!

    (ser ledsen ut för att jag saknar älsk..)

    Godnatt folk, skriver imorn (elr om "igår" klockan är över tolv) när jag vaknat
    In 'N' Out

    btw: du som sa att jag fejkade konversationen med Egoina, hur fan ska jag kunna fejka en msn konversation?! Anledningen till att jag censurerat är för att hon har sitt riktiga namn på msn!

    åååh jag älskart!



    ÅÅÅH! HIHIHIIHIHIHIHIHI
    och jag ska K A N S K E typ A N T A G L I G E N träffa henne för en fika på lördag!
    YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY! Dream coming true! och jag fick en puss :D :$
    Godnatt sweets
    (msn konversationen är INTE fejk)

    Seven Secrets

    Okej, kanske inte hemligheter, men sanningar.

    1. Jag har otroligt dåligt självförtroende
    2. Fast jag klarar av att gå utan smink ändå.
    3. Jag ser lilltösen som en extra lillasyster.
    4. Jag älskar min pojkvän otroligt mycket
    5. Jag har ganska dålig kontakt med min pappa.
    6. Jag jobbar som barnvakt & kassörska
    7. Jag går inte i skolan fören i höst
    8. Jag blir lätt självdestruktiv
    9. Jag har blivit mobbad/utrfryst m.m i skolan sedan jag gick i 4an
    10.
    Jag älskar min mamma mest av allt på jorden.

    Nu ska jag sova så jag orkar upp till jobbet imorn (a)
    Godnatt!
    In 'N' Out

    Beautiful

    hellue people.
    Sitter barnvakt just nu men har lagt lilltösen för dagen. Först hämtade jag henne och så gick jag och Mathilda (lillasyster) för att handla pizza och kebab till hela familjen, supermys. Sen var ida hos oss till kanske 19.45 och då gick vi hem till henne, hon fick leka ett tag och sedan gick jag ut på promenad med vagnen, möte Tim och tog en cigarett med honom. Brukar dock inte vanligtvis röka nära lilltjejen men hon låg och sov så jag´stod inte direkt bredvid vagnen, however. Jag gick in med henne och var tvungen att få henne att vakna till så jag kunde sätta på henne pyjamasen, hon är ju bara 2½ så.. Blöja fick hon i alla fall ha inatt då det hände en olycka hos mig, men hade som tur va byteskläder med mig som hennes mor packade med mig vilket var väldigt smart.
    för övrigt saknat jag älskling så det svider och hans jävla comviq kompis har gått ur så han kan tyvärr inte svara på sms, fan! han kommer inte hem fören på söndag.
    Imorn ska jag jobba och börjar 9.30 så måste lägga mig senast elva eller halv tolv beroende på hur mycket sömn jag behöver. sålänge jag orkar jobba är det okej.
    Då jag inte har någon bild på lilltösen så får jag lägga upp en hemma när jag fått in bilderna på min dator.
    Nu ska jag chatta på msn och kolla in Egoinas blogg, älskart!
    In 'N' Out
    Puss ;)

    God morgon!

    Jag har två ord för dig: Wierd Tönt

    Idag har jag inte gjort något alls, frukost och film har det varit, tunnbrödrulle med oboy, och sedan hallonpaj med hallon&tranbärs saft! mmh, wonderful.
    Det är dessutom ganska kul att läsa alla kommentarer jag får från folk i min f.d klass, jag menar. Jag har slutat där redan, så varför ger ni er på mig på internet när jag redan gått i er klass? Var ni för fega för att säga det ni ville säga då?! Patetiskt.
    Hur som helst ska jag fixa mig i ordning nu, får se om jag orkar träffa någon kompis idag, är så förbannat trött så jag vet inte vad, men ah. Jag hoppas
    In 'N' Out

    Drömmarnas värld

    Nu ska jag krypa ner i sängen, läsa, ta min antibiotika och sedan sova!
    myys, älskar att sova plus att jag inte jobbar imorn så har sovmorgen, ayeah!
    Godnatt sweets.
    In N Out

    Happy Birthday

    Grattis mamma som fyller 39år idag, jag älskar dig!
    Här nedan kommer ett videoklipp på min lillasyster som fjantsjunger och sedan inte kan hålla sig för skratt!


    In 'N' Out

    btw. ni från min f.d klass kan ta kontakt med mig på msn istället [email protected] Min blogg är inte till för sånt här

    Dagens låt


    Erik Segerstedt - Where ever you are.
    Så jävla vacker!  Jag ska snart även börja med "Hiss & Diss" blir antagligen ikväll (:
    In N Out

    Wonderful

    Anna: Kommentarerna finns i dom olika inläggen, vill du se vad dom skrivit så klicka dig in på kommentarer. Jag är alldeles för lat för att orka hålla på o lägga in deras kommentarer hela tiden.

    Vad tycker ni folk om det fina vädret? Underbart eller hur? Sol, och våren är snart här, det känns i hela kroppen. Lyckokänsla, yaay!


    Och med tanke på det fina vädret, passade en riktig mys tjocktröja bättre än en vinterjacka, så här är min mysoutfit för dagen!

    Vad tycker ni? Ska jag fortsätta lägga upp outfits eller skita i det? Vad vill ni läsa om i min blogg?

    In N Out
    E.W

    Too you both

    Först och främst Tone, jag och bella frös inte ute jessica! jag frågade henne flera gånger om hon ville vara med, båda vi två frågade. Men varje gång sa hon nej och tillslut tröttnade vi på att försöka.
    Ingen av er i klassen har försökt att ens fråga mig äta lunch med er, jag menar hur skulle du känna då?
    Och sedan Tamara, jag har inte tid denna vecka, eller ens nästa att ses i stan då jag jobbar way to much för det, så vill du snacka får du vänta. Dessutom är inte jag en person som träffar folk på stan för att snacka om något helt random.

    Howdie People
    Idag var jag på vårdcentralen och gjorde blodprov, i hate it! svimmar varje fucking gång. Fast som tur var inte denna gången, fast jag fick ligga ner med tre sköterskor runt mig, wonderful, verkligen wonderful..
    Sedan åkte jag hem för jag hade inga pengar med mig till min antibiotika så får åka till centrum senare endast för att fixa det. Så idag har jag inte gjort mycket alls, kollat tv och varit på VC då.
    Nu ska jag ta något att äta så vi får höras senare.
    In N Out!
    E.W

    Sevärt

    En hemsk, men väldigt bra gjord film/reklam
    Kolla om du tycker att du klarar det. Så hemsk.
    LÄNK!
    http://www.garaget.org/video/iug3k912z1wd

    //E.W

    God natt!

    Tidigare idag kom älskling hem till mig, mycket mys. Han skulle bl.a få sina nycklar så han kan låsa dörren när han åker hemifrån imorn eftersom han ska till björnrike, ända tills på söndag. Fan vad jag kommer sakna honom, det smärtar redan i hjärtat.
    Efter att han åkt hem gick jag och handlade bröd o sedan kollade jag på ett program om månggifte och tvånggifte, i olika sekter i USA. Intressant program. Gick sedan ut för att träffa Tim som precis kommit hem från Polen, har saknat grabben!
    Nu ska jag läsa ut min bok "Änglarnas Berg" av Leslie Schwartz, Den är riktigt bra och jag köpte den för endast 25kr på bokrean.
    Vi hörs imorn efter att jag varit på vårdcentralen.
    In N Out
    E.W

    btw. Tamara, ska jag behöva åka ända till din skola för att säga det jag vill ha sagt för att du sitter och morskar dig över internet? Allt detta hade du kunnat ta när jag faktiskt gick där! Istället för att fega på dethär sättet. Du känner mig inte alls, och var därför snäll och döm mig inte. För jag dömer inte dig. Du vart antagligen arg på inlägget där jag skrev att jag tyckte jag blev illa behandlad i skolan, och fine. Bli arg men det var exakt så jag kände och fortfarande känner.
    Vill du mig något, så ring eller träffa mig i stan, för tillbaka dit åker jag inte. Dessutom har jag ingenting emot dig, för jag känner dig inte. Så jävla onödigt att frysa ute folk eller döma dom efter något man inte har en djävlaste aning om.
    // E.W

    Cutie Face

    Goddag darlings!
    Jag jobbade som sagt igår och hade därför inte tid till att blogga tyvärr. Efter jobbet möte älskling upp mig utanför och vi drog hem till han, små tjaffsandes om ifall jag skulle äta eller inte. Givetvis fick han som han ville till slut men det var på ett villkor (som vi inte delar med oss av här) Efter maten kollade vi på beerfest och simpsons avsnitt och gick sedan och la oss. Gullet blev försenat imorse för att han är så väldigt seg på att kliva upp när han vaknat Ja, värre än mig. Men tillslut gick det, men självklart duschar han i nästan 30min istället, D'oh! smarto dära.
    När jag vaknat igen klädde jag på mig, drack ett glas oboy och åkte sedan hem, Daniel var givetvis redan i skolan med tanke på att jag åkte klockan 11.40 :$
    Just nu sitter jag och funderar på vart man kan köpa någon snygg tungpiercing,jag har läkestav atm. vet någon ett bra ställe så säg till! Har tröttnat på denna långa sak som fastnar i nedre tänderna.
    Anledningen till att jag för övrigt inte lägger upp några bilder på älsk är för att dom jag tar tycker han är hemska, så jag måste svära på att inte lägga upp dom. Givetvis kommer jag tillslut göra det, men inte för tillfället.
    Nu ska jag surfa på nätet och umgås med min älskade lillasyster.
    In N Out
    EmmaWictoria

    BLÄÄÄ

    Jag är för seg på att gå lägga mig, satt o lekte i photoshop (nybörjare så..) och gjorde en ny header, den får duga sålänge iaf...
    måste sova nu egentligen ska upp typ antingen 8.30 eller 09.00
    det är ju jobb imorn, så.. nu jävlar ska jag sova.
    Godnatt
    In N Out
    E.W

    Good night!

    Här slänger jag in ett inlägg till då, shit vad jag har uppdaterat idag ändå.
    Det blev 2 laxsmörgåsar (mörkt bröd)
    och en macka med philadelphia på och så ett glas kall oboy till sista biten av beck filmen (som jag för övrigt sett tidigare) nu ska jag ut o röka o sedan ska jag surfa på nätet o efter det sova, så ja detta är mitt sista inlägg.
    God natt
    In N Out
    EmmaWictoria

    Ahaja

    Det blev inget bad för mig tidigare, mamma snodde badet, hah f*n. Jag skulle istället se på wipeout men min tvkabel var inte i och orkade inte stå bakom stora TV:n o leta fram den för att kunna koppla in den igen. Så jag läste lite, runt halv nio gick jag ut på promenad i ½h  och rökte även, och efter det vart det bad! yaaay
    Nu ska jag ner och göra en knäcke macka med lax, fixa varm oboy, lägga mig i sängen och läsa eller se på tv till detta. Myys, ska som sagt jobba imorn så vill vara utvilad.
    Godnatt

    In N Out
    EmmaWictoria

    Outstander

    Well, till middag blev det fläskkarré o lite så, asgott. Sedan kom mamma hem från mormor så har pratat lite med henne. ATM chattar jag på msn och ska strax bada lagom så att jag hinner se Wipeout på kanal 5 tror jag det var?
    Blir o sova senast 00.00-01.00 då jag ska upp nio, hihi.
    Fjanterier.
    btw, från och med nu kommer jag endast att godkänna kommentarer jag tycker förtjänas att visas upp över hela nätet ;)
    och lilla lilla tamara, jag leker inte tuff bakom skärmen jag är mig själv hela tiden, hade du snackat med mig irl hade du fått samma jävla svar! Dessutom, nej ingen mobbning, MEN! jag har känt mig utanför och det är meningen att du som friendsare ska försöka göra något åt det? Men du sköter ditt "arbete" jävligt dåligt.
    Så seriöst, avgå. Du passar inte ens dit isf..

    In N Out,
    Emma

    Jobb jobb jobb

    Hellue!
    Bion igår med älsk var riktigt mysig, vi såg män som hatar kvinnor och WOW den var riktigt bra!
    Han sov här med men åkte för ca 2h sedan, så jag har damsugit i rummet o så, väntar på att det ska bli middag, är riktigt hungrig. Imorgon ska jag jobba oxå, 11.00-19.10 eller vad det nu var, hur som helst så jobbar jag i alla fall.
    Alltid nice med pengar, jag måste ju även spara till London, Liseberg, Grönan och allt vad jag nu ska göra.
    Men eftersom jag inte går i skolan blir det mer jobb som betyder MER PENGAR! wohooo!!
    Skriver kanske ikväll då (:
    Puss

    errh...

    tamara om Jobb och avhopp!:
    och när började du röka? du rökte inte när du gick i vår skola för ungefär 2 veckor sen, så hur har du kunnat bli beroende?
    IP: 80.217.33.174

    Jag rökte innan jag gick i eran skola men jag ville inte att folk skulle ha reda på det, därför rökte jag inte i skolan för den delen. Och angående din andra kommentar så är det inte sant, du som friendsare borde dessutom bete dig som en sådan istället för att fjanta runt som du håller på.
    Men vissa har ju bara hjärna för varandra. Aja.. sajjk!

    Ang kommentarer

    Du som kallar dig "anonym" och "dinmammasälskare"
    Jag vet att du är en o samma person, jag har din IP adress som är:
    90.230.113.138
    så du borde tänka dig för ang vad du skriver, eftersom det mesta hittills blivit kränkande, vilket som enligt svensk lag är olagligt att göra, både irl och på nätet.
    Så om jag var du skulle jag knipa min stora käft.

    Jobb och avhopp!

    Hejsan!
    Idag var jag först till skolan och lämnade in min avhoppningslapp, as najs! Dock tog dom mitt busskort trotts att det bara är 3mån till att det tar slut?! aja, köpte ett månadskort för 420kr o eftersom jag köpte på SL center blev det ett Acces kort, men det får duga!
    Efter det drog jag till jobbat, var först inte taggad på att jobba men det gick bra ändå. Inga sura kunder direkt, förutom en men det var ingen fara med tanke på att jag tidigare bl.a fått en skylt slängd på mig.
    Idag tog även min sista cigarett slut, så nu jävlar ska jag sluta röka! Annars skär jag av mig högra bröstet eller örfilar mig själv i en timme. Jag hoppas jag lyckas hålla mig ifrån beroendet, det är ju inte så trevligt att röka egentligen.
    För övrigt har det kommit in kommentarer igen, trevligt! dock är dom flesta väldigt negativa! som att ni ens känner mig, så sluta kalla mig fjortis för att jag råkat hamna i ett beroende som kallas Nikotin!
    Har fan inge mer att skriva nu i alla fall..
    Hörs imorn efter att jag varit på genrepet av melodifestivalen om jag hinner hem innan jag ska på bio med älskling. Skriver imorn kväll eller i övermorgon annars.
    Puss

    Snart blir det lösen på min blogg

    Ni som kommenterar kan ju vara mogna och inte göra det anonymt,  ni känner mig inte, döm mig heller inte därför. Fegt säger jag bara!

    Idag var jag med Suzanne, vi irrade runt på söder efter Café string, ur mysigt café. Det var härligt att träffa tösen igen i alla fall! och imorn blir det att lämna in saker till skolan, o sedan dra för alltid. Skönt.
    Och ni som kommenterar anonymt, skärp er. Jag lösenord sätter min blogg snart annars.

    Jag och sussie sätter oss ner och röker
    Sussie - Jag blir alltid bajsnödig när jag känner doften av cigarettrök
    Jag - ehh.. hahahha
    Sussie - Blir inte du det?
    Jag - hahahahhahah nej!
    Sussie - okej, hahhahaha
    Båda - HAHHAHAHAHAHA

    Tack för en härlig eftermiddag!

    Svar på en mystisk kommentar



    Ja, då kommer mitt kära svar på denna... uttalan.
    Jag skiter fullständigt i om du tycker hon är bäst, (Emelie är då http://ungmamma15.blogg.se )
    Hur kan du se mig som avundsjuk för att jag tycker att jag hittat en mer intressant blogg? Varför skulle jag vara avundsjuk bara för att jag tappat intresset? Jag är inte ett dugg avundsjuk på henne, fine hon är 17 snart 18 och har en två årig dotter, so what? Sluta kommentera Anonymt och stå för vem du är istället, annars kan man fråga sig vem som egentligen är avundsjuk?
    LÄNK TILL INLÄGGET DENNA ANONYMA KOMMENTERADE

    För övrigt ska jag nörda Tony hawk nu, såå godnatt på er people!
    Puss

    Babysitter

    Hellue!
    Idag vaknade jag med älskling vid min sida, han drog till skolan o sedan till sin APU eftersom han glömt att han hade denna, glömska jävel! :D
    Efter det har jag inte gjort något, försökt hålla koll på mina småsyskon efter att dom kommit hem från skolan, helt jävla.. sjukt svårt.
    Vid 18.00 gick jag ner o skulle sitta barnvakt, vilket jag fortfarande gör men lilltösen sover så jag passar på att blogga, cooling som jag är ;)
    Imorn kommer min älskade mami hem, har saknat henne <3
    Har äntligen kommit överens med mamma angående min skolgång med, jag hoppar av. Tur nog. Fast jag byter både skola och linje till hösten så hoppar inte av helt. Så jag ska få fler jobbtider och har även sökt ett till extra jobb! Så jag har ett tidsfördiv och inte ligger hemma o sover hela dagarna ut!
    Jag fick en ganska roliga kommentar tidigare, ska svara på den så fort jag kan. Blir ikväll i alla fall hoppas jag, så fort jag kommit hem.
    Puss

    An Inconvenient Truth

    Angående att jag typ.. aldrig är i skolan är för att så fort jag lägger mig på kvällen och vet att det är skola dagen efter får jag grym ångest känsla och vill bara spy på allting. För mig är skolan ett helvete, ett fängelse jag inte kan ta mig ifrån. Folk kollar surt, hälsar aldrig inte ens dom i min klass, o tidigare kunde alla sätta sig med varandra o bli accepterade. Från att ha varit en toppenklass har vi gått ner till botten. Vi har så kallade "friendsare" i klassen med, men gör dom något?! nej.. Inte ens dom hälsar, det blev så att när min bästa vän flyttade vart jag helt själv. Fast alla var med alla tidigare. Det är konstigt vad dagens ungdomar stänger ute andra, visst mobbning har pågått i så många år, men jag tycker man ska acceptera varandra för den dom är och låta det vara så! Visst man måste inte vara med alla på fritiden m.m men i skolan ska man kunna vara alla tycker jag! Det är en gemenskap som jag tror dom flesta skulle må  bättre av, att veta att man i alla fall har folk i skolan att prata med, umgås med och ha kul.

    Hur som helst var det det jag ville säga idag.. Har inte så mycket att skriva om mitt liv då jag inte går i skolan direkt. För vem vill gå dit när man blir behandlad som luft?
    Aja, skriver kanske senare.
    Puss

    En ny favorit

    Tidigare läste jag bloggen http://ungmamma15.blogg.se/ (man skickas vidare till någon unga föräldrar sida) men nu har hon nästan helt slutat skriva om sin dotter som nu är två år och hon sjutton utan hon skriver mer om skolan och fester (!?) Så nej, jag har tappat intresset!
    Dock hittade jag en annan blogg när jag läste aftonbladet nyss, en 16årig tjej som fått två barn och fick reda på graviditeten i 8e månaden(!)
    båda gångerna! så kan det ju gå, men ändå väldigt inspirerande. Nu kanske andra ungdomar som haft osyddat sex kollar upp sig bättre trotts regelbunden mens?
    Hur som helst, här har ni hennes blogg http://www.metrobloggen.se/uungmamma
    Riktigt roligt att läsa!
    För övrigt så har jag nästan inte gjort något idag, väntar på att baby ska höra av sig och hämta upp mig, för jag sover nämligen hos han idag! Supermysigt!
    nu ska jag kolla in lite olika hemsidor och även chatta på msn!
    skriver kanske senare om jag har lust eller tid.
    Puss

    Something else

    Hellue!
    som sagt var jag hemma hos tim med Julia, och så kom amanda och jakok tillsammans med en annan kille vars namn jag glömt tyvärr. Vart lite småkrök i alla fall inte så farligt men dock lyckades både jag och Julia bli påverkade, något som gått ur min kropp redan nu.
    Drog hem kanske runt halv elva, tog en dusch satt vid datorn och drog sedan ut och rökte och träffade mina andra granne Marc, härligt var ju tyvärr ett tag sedan.
    Nu ska jag snart sova eftersom jag är så förbannat trött, plus att jag saknar min Daniel något enormt fan, vill ha honom här, dumma romme! Aja han kommer antagligen hit imorn o jag hoppas på att han sover här med, min lilla älskling!

    Jag älskar dig <3

    Godnatt people, det är sovdags för min del!
    Puss

    Hot N Cold

    Well Well, nu har Julia också tagit sig hit, mohihi! Vääldigt trevligt ska tydligen även komma två andra typ Jakob och Amanda tror jag (:
    Well, langar en bild på Julia och Tim just för att jag har bilder på dom två!
    PUSS HEJ!

    Tvättning med Tim

    Hellue folket
    sitter hemma hos Tim nu, hjälper han att tvätta (haha looser) men det e bara för att han bodde i villa tidigare och nu bor i lägenhet och inte riktigt har fattat detdär med tvättstuga! haha! själv har man ju tvättmaskin hemma *stolt*
    Ikväll blir det bara chillpill hemma eller med Tim får se hur det blir lite senare under eftermiddagen/kvällen men eftersom han bor i huset mittemotmitt spelar det inte så stor roll, bara springa emellan.
    Jag är såklart, osminkad och härlig idag, var och badade med lillasyster och ser inte meningen med smink som rinner i hela ansiktet då ^^
    Vi hörs senare, ska försöka få upp lite bilder då.
    ps. Jag saknar Daniel som är i Romme och åker skidor/snowboard, FUSK! ds.
    Puss

    Baby, i love you!


    Något finare finns inte! <3

    Godnatt people
    puss

    baby dreaming

    hellue people!
    ligger o myser med baby i sängen nu, vi har nyss kollat på disturbia en ganska seg film till en börjar som bli bättre i slutet. Eftersom han ska till romme imorn kan han inte sova här :( men ändå, han åker inte hem förns tre :D *kidnappar*
    Nu ska jag tvinga honom se dont mess with the zohan asrolig xD
    Godnatt på er.
    Puss


    Back home

    Hellue folket!
    Idag vaknade jag runt klockan 9.00 och gick då upp för att göra mig i ordning, sminkade mig o lite så. Efter det åkte jag till skolan och lämnade in två papper, köpte cola och åkte till jakbosberg för att träffa Issa som verkade lite deprimerad, min stackars lilla flicka. Jag följde med henne på synundersökning och sedan bjöd flickan mig på BK tack!
    Strax efter drog vi mot tyresö, fast hon tog en annan buss så jag åkte hem.
    Hittills har jag lyckats städa lite inne i badrummet och sitter nu och väntar på att Daniel ska höra av sig, men han har inte gjort det ännu. Nu ska jag fixa lite i mitt rum eftersom städningen gick åt pipan igår.
    Puss

    Ingen rubrik behövs

    Fin rubrik va? :)
    Jag somnade tyvärr typ runt klockan 19.00 o vaknade inte förens nu 19.20 ungefär, woow.
    Imorn tänker jag inte gå till skolan kan jag meddela, jag har EN lektion, kan hända att jag åker för att lämna in papper om avhoppning av olika kurser men inte mer än så.
    Eftersom jag e så jääävla trött ska jag ner o lägga in min läsk i frysen medans jag går ut o röker så den e riktigt kall när jag kommer in igen.
    Efter det ska jag sova.
    Så jag får väl helt enkelt säga godnatt people.
    Natti sweets!
    Daniel jag saknar dig...

    So tired

    Hellue igen people!
    Nej, städningen gick inte så bra, tog upp ett par jeans från golvet, och la ner två tidnigar istället då jag tyckte dom var irriterande att ha på skrivbordet, hehe!
    Efter det har jag bara suttit och chattat och sedan gått ut och tagit en cigarett. Nu är jag sådär sjukt trött så det känns som att man kan somna överallt, ont i huvudet har jag oxå, dessutom spelade jag eyetoy med mina småsyskon och tro mig, det blev fan värre än gymmet. Nu ska jag nog lägga mig i sängen i väntan på maten som borde vara klar inom den närmsta timmen, mums! är riktigt hungrig.
    Laddar upp någon bild senare idag för bara inlägg utan bild är ju tråkigt att läsa, ellerhur?
    Vi hörs.
    Puss

    The perfect man

    Goddag sweet lovers!
    Igår var jag med min babe Daniel och efter det drog jag hem åt och duschade o sedan marsch i säng. Imorse ville jag verkligen inte upp till skolan, låg och drog mig tills min styvfar kom in o frågade när jag skulle upp, så jahapp jag gick upp, klädde på mig åt frukost och åkte efter det till skolan. Jag hatar verkligen att vara där ingen hälsar på mig eller är trevlig nu efter att Bella har flyttat, allt är så jävla annorlunda och jag blir bara deprimerad av att behöva gå till bussen.
    Idag blir det bara att städa rummet eftersom Daniel ska sova här imorn, mycket mys. Skulle egentligen på krök med flickorna i helgen men dom bestämde helt plötsligt att dom skulle göra det imorn, trotts att jag ska vara med daniel. Jag hatar när folk bestämmer sådant utan att prata med alla som är inblandade. Men självfallet väljer jag daniel framför att supa ner sig med folk som inte ens bryr sig om en. Eftersom det är exakt så det känns nu för tiden... Aja friendship suxs. Det är något jag lärt mig under åren, folk förändras och oftast till det sämre.
    Just keep smiling, shit happends and life goes on.
    Nu behöver jag nog sätta igång med städningen så att jag har det klart o bara kan ligga o slöa resten av dagen.
    (ändring, Daniel stannar till sent på kvällen istället då han åker till rome tidigt på lördag morgon)

    Nu när allt blev ändrat (och jag inte orkade radera allt jag skrivit) har jag ingen aning om vad jag ska göra efter jag varit med daniel eller ens resten av helgen, någon som vill hitta på något? Just nu har jag ingen större lust att ens träffa mina så kallade vänner, fuck it.
    Daniel jag saknar dig! <3

    nu var det städningen som gällde!
    PUSS

    Sweet dreams

    Jag gillar dig, mycket!
    Nu ska jag sova people skriver mer när jag fått min blogglust tillbaka!
    PUSS!

    A long time

    har varit ett tag sedan jag bloggade, har inte så mycket att skriva egentligen. Igår flyttade bella till London o jag saknar henne redan något otroligt, min egna ängel.
    Idag ska jag först på möte o sedan ska jag på en anhörighets träff med "mormor" o direkt efter hem o duscha o sova.
    Såg på en ganska rolig film igår heartbreak kid helt okej faktiskt, ganska rolig.
    Nu måste jag göra mig i ordning, ska åka om en timme. Lägger upp bilder sedan någon dag.
    Puss

    usch

    blä blä blä!
    ligger i sängen nu, har ont i huvudet och överallt på hela kroppen, så jävla seg. Ska nog fan ta en ipren straxt.
    Mamma är och handlar åt mig med, Festis/Mer choklad och hårfärg, ska bli en slapp söndag nu i alla fall för imorn är det lxm back to school.
    Nu ska jag vila lite men laddar upp bilder från igår så fort issa skickat dem.
    Puss

    RSS 2.0