Dagens sysslor.

Hejsan hoppsan!
Idag var jag först och lämnade tillbaka mina ursnygga nya jeans (oanvända ofc!) sedan drog jag till min moster på sös. höhö.. Dagen har idag ägnats åt.
*Åka Buss
*Prata Tele
*Prata Tele
*OOOSCAAARR <3 (snygging)

Ayeah, min snygging... eller :( inte äään... eller vad man ska säga :o
höhöh... nu ska jag klä på mig.. har badat x)
Puss

Home "Alone"

Noooooooo! vi är extra många i helgen då min styvbror är här med ._. fullt hus alltså!
För övrigt gick jobbet hyffsat, fick lite panik då & då men annars funkade det bra, kunde alla rutiner fortfarande..
Jag vill hitta en bra film att se på¨, har sett typ alla jag har på datorn :(
GE TIPS!!!
På resan till karlstad ska jag blogga och kolla film på laptopen ofc!
Nu ska jag leta film, ge tips kommer o kika om ngn timme o se ifall ni gett kommentarer!
puss!


wääh

Snart måste jag åka till jobbet, har endast lite mascara på mig idag så det är inget problem, Behöver bara klä på mig mina jeans och ytterkläder så är jag redo för att åka. Det var nästan 2månader sedan jag satt i kassan nu så hoppas jag fortfarande kan allt, är ganska nervös faktiskt. Antingen slutar jag 21.15 och stänger då (med minst tre andra) eller så slutar jag klockan 20.00 vilket innebär att jag bara jobbar 4h och inte har någon rast under tiden i kassan.
Min gymnasie ansökan är klar och såhär blev den
1. Barn och fritid  INR pedagogik (speciel utformat SAM program)
2. Omvårdnad
3. Barn och fritid inr Pedagogisk och social verksamhet
4. Omvårdnad
5.Livsmedelsprogrammet
6.Omvårdnadsprogrammet.
7.  Barn och fritidsprogrammet inriktning pedagogiskt och socialt arbete,

Jag vet att det är väldigt många val och att LP dyker upp mitt i nästan (5) Men det är så det ser ut och det är dom linjerna jag vill gå (självfallet är det olika skolor på dom flesta)
Jag hoppas jag kommer in!
Nu ska jag klä på mig och lyssna på musik innan det är dags att åka till jobbet. Norpade oscars busskort då mitt inte funkar på kvällar och helger. hehe.
//emmawictoria

Trevligt

Då har det visat sig att pappa läser min blogg, så: hej!

Angående att jag ska byta gymnasium till hösten tycker alla olika om, men då jag känner att media inte är något för mig och att jag hellre vill gå barn och fritid inr pedagogik  eller  omvårdnadsprogrammet så gör jag alltså som jag vill. Detta gör jag endast för min egen skull och inte för någon annans!

På måndag bär det antagligen av till vero med så jag stannar där i ca en vecka tror jag, komma iväg från allt och samla mina krafter igen. Sen ska jag ge på mig på skolan igen och nu verkligen försöka sköta den till 100% så jag har betyg i iallafall Svenska Matte och Engelska och kan hoppa direkt på Bkursen i dessa ämnen till hösten istället. Visst jag kanske förlorar ett år, men jag själv tycker att det är bättre att jag själv blir nöjd med valen jag gör i livet, eller blir missnöjd med dom istället för att leva efter vad andra tycker och tänker. Jag har mina egna åsikter och den här gången tänker jag följa dom oxå. Så om du t.ex pappa tycker att jag ska stanna kvar, tänker jag inte göra det. Jag är tillräckligt gammal för att själv bestämma nu. men TACK! för att du bryr dig om mig, det uppskattar jag! Men nu är det min tur att själv välja vad som känns rätt!

//
EmmaWictoria


Hoppas

Jag ska antagligen åka bort en vecka eller så snart. hoppas verkligen det blir av.
behöver komma iväg
//Emmawictoria

Hoppas

Jag ska antagligen åka bort en vecka eller så snart. hoppas verkligen det blir av.
behöver komma iväg
//Emmawictoria

Shopping

Var och handlade på stan idag, hittade ett par asgrymma jeans, dom kostade 600:-  :<
Men tyckte jag förtjänade dom så köpte dom ändå :) riktigt fina. Vid kvart i sju ska jag ner till min granne och passa hennes dotter, mys. Imorn ska jag nog inte t skolan heller tror jag.. aja.
Puss

Godmorgon

Jag fick sömntablett av mamma och såhär bra tror jag inte att jag sovit på flera månader faktiskt, Så det var riktigt skönt. Idag kände jag att jag inte orkade skolan alls, att bara gå dit är som knivar i ryggen för mig, snart känns det som om att jag inte kan vara någonstans nästan. fan på det.
Det är inte bara skolan som är jobbig, det är känslor oxå, jag vet att denhär personen antagligen skrattar åt hur patetisk jag är, men jag kan inte rå för mina känslor, och inte heller mina rädslor. förlåt, en dag kommer du förstå.
Min bästa vän bella som ska flytta till london stannar nog oxå hemma idag tror jag, för hon går inte dit när inte jag går, det är kanske lite dåligt med skolan suger apballe och jag trivs inte alls längre, o inte hon heller. Enda anledningen till att jag ens gått till skolan är för att bella är där, får se hur det kommer funka nu när hon slutar.
Nu ska jag mysa med katten och se på film tror jag, senare idag blir det en massa samtal i guess.
puss

Sanning

Dagens Sanning Om Emma: När jag har starka känslor om en kille så flyr jag från dom, rädslan av att bli sårad gör så att jag istället själv sårar. Detta har jag inte sagt till någon egentligen.. så nu säger jag det till alla mina läsare istället.

du lämnar mig i den svåraste perioden i mitt liv, när du vet att jag beöhver ALL stöd jag kan få, jag vet att jag sårat dig, fått dig att gråta. Svikit som fan... Men du vet lika mycket väl att jag behöver dig nu...



 
Jag lär nog skriva fler inlägg inatt, jag känner på mig att den blir somnlös.. om jag inte får sömntablett av mamma.
//emmawictoria

Hahaha

Hahahah uppe ur badet nu, dom två tidigare inläggen var mobilblogg då jag kände för att testa det, sista bilden vart ju helt knas, fan vad man kan se ut x) haha. Snart ska jag springa ner och hämta mamma så hon kan färga mina ögonbryn och hjälpa mig noppa dom hihi. Jag måste klä på mig mina mjukis kläder först sitter ju bara i handduk (a') menmen. Imorn ska dessutom min moster amputera benet, efter flera uppskjutningar. fyfan vad jag är orolig nu alltså, plågan bara växer inombords, hoppas jag pallar dagen imorn. Vill egentligen hoppa av gymnasiet redan nu och börja jobba istället, eftersom jag sökt ny linje till hösten ändå, men aja. Nu ska jag klä på mig!
Puss

haha i badet. Ser inte riktigt fri

MMS

haha i badet. Ser inte riktigt frisk ut ju, har iaf ansikts mask, och hår inpackning. Efter jag badat ska jag färga ögonbrynen mörkare, och sedan måla naglarna :) nu är det dags att skölja ur. Skriver när jag är uppe ur badet :) puss


bättre dagar har jag då varit med

MMS

bättre dagar har jag då varit med om. Sitter just nu och kollar på simpsons o lyssnar på musik. Super. Ikväll blir det sova tidigt, är sjukt trött. Skriver ett inlägg innan jag ska sova sedan. Puss //EmmaWictoria


Dagens

hittade ingen "Dagens lista" så kommer på en själv:
DAGENS:
Bästa:
Bella..
Sämsta: skolan
Klädsel: blåa stuprörsjeans, en vit tröja från gina tricot som det står "quuen of hearts på"
Saknad: väldigt många
Längtan: Sommarn
Favorit: mami
Mat & Dryck: Fruckost imorse, och energy drink nu.
Låt: lägger upp ett youtube klipp nedanför.
puss
//EmmaWictoria

Lista

Lista  Im Bored

Vem/s:
är i rummet med dig: katten?
fick du senast sms av: Alen :)
tänker du på nu: massor av olika..
pratade du senast i telefon med: Bella <3
hus var du senast i: Hus eller lägenhet? Mammas isf
önskar du var med dig nu: En otroligt fin person
är din favoritsläkting: Räknas mamma?
i din skola går dig mest på nerverna: bella vet vem.. -.-

Var:
går du i skolan: Mediagymnasiet :(
är din mobiltelefon: På skrivbordet
är din mamma: I badet :o
sover du: i min säng...?
handlar du mest: onödiga saker.
fick du tag i tröjan du har på dej: Gina tricot
åkte du senast bil: I norrköping
i ditt rum är du:  Vid datorn/skrivbordet mitt emot fönstrena

Vad:
åt du senast: Frukost imorse
drack du senast: Energy drink, Power king
är det för färg på dina byxor: mörkblå typ
är den närmaste saken som är blå: Mobilen atm
gillar du mest med skolan: att bella är där
har du på fötterna: strumpor :o
är din favorit färg: Röd
film såg du senast: minns faktiskt inte, ser film så ofta
hör du just nu: Burning


Har du någonsin:
Sovit i en annan säng: aa
Tyckt att din kusin är het:  hahah
Sovit naken: yes
Kört över hastighetsgränsen: nej?
Målat om ditt rum: länge sen
Dansat framför en spegel: haha a fyfan
Fått hicka: jaaa...
Stulit pengar från en kompis: Nej, låter onödigt
Hoppat in i en bil med folk du just träffat: nej :p
Varit i slagsmål: Mm
Smugit ur ditt hus: Närå
Haft känslor för någon som inte känt detsamma: Mmm...
Hånglat med en främling: haha.. jag vet inte :o
Saknar någon just nu: saknar alltid någon...

In skuul

Sitter i skolan med värsta CPhumöret, blir arg på allt & alla, förutom bella. Skönt att skoldagen snart ät slut, då ska jag äta lunch, fixa plus på mitt busskort, ta ut pengar och sedan åka hem för att sova eller nörda framför datorn.
stort tack till http://idws.blogg.se som igår tog sig tid till att fixa min blogg, tnx tnx tnx!
Ska egentligen sitta och skriva en inledning nu, men jag fattar inte ett skit av det här, och mitt humör blir inte direkt bättre av det heller.
Eftersom inlägg blir så tråkiga med bara rinnande text bjuder jag på en bild jag tog någon gång i höstas, det är den som sitter här vid sidan om texten.
Jag vill skaffa hårförlängning för jag saknar mitt gamla underbara hår, så långt och fint, snyft. Men nu finns det värre saker att bekymra sig, hur känner jag och varför känner jag så?  Fan.
Man väljer inte alltid sina val självmant utan det kan handla om saker som skett som vidarutvecklar detta till osäkerhet hos en person som sedan gör snesteg i livet. Men jag hoppas att dessa rättas till senare i livet, det borde dom ju göra.  Eftersom jag kan äta fast föda nu *jipppiii* ska jag köpa tunnbrödrulle med kycklingröra i skolan (a) Bella köper en Cola åt mig, hon e skyldig mig med (aa) Fytusan vad jag kommer sakna henne när hon flyttar till London, jag ska försöka hjälpa henne hitta ett jobb i stockholm så slipper hon flytta istället. hihi.
Nu ska jag försöka skriva inledningen ber bella om hjälp.
puss
//EmmaWictoria

Tider

Vissa minnen vill  man ska försvinna.
Svepas bort i en dimma.
fan vad komiskt, klockan är sju på morgonen och jag sitter o skriver av mig all jävla skit redan.
FAN! men så kan det gå faktiskt.
Nu måste jag skynda mig med att göra mig i ordning till skolan.
herrå
//emmawictoria So sick N tired


Godmorgon

 


klockan är kvart i sju och jag sitter´och bloggar, bella har snart somnat om så jag borde väcka henne. hah.

 

Idag är bara en kort dag i skolan, tyvärr är det grupparbete i 2½h något jag inte klarar av atm. Ska be min lärare om ngt spec arbete denhär lektionen, o se om jag kan få va' med bella istället. Efter det ska jag kanske men bara kanske hem till bella, om jag inte åker hem och sover. Jag får se, vart inte mycket sömn inatt. heuheu.
Nu är det dags att göra oss i ordning, jag åker med 07.58 bussen så får skynda mig lite.
Puss

//Emma´Wictoria


Godnatt

Hur mycket jag än vill.
Hur mycket jag än tror.
Hur mycket jag än hoppas.
Inget kan glömmas.
Svepas bort med vinden.
Spridas likt över aska i havet.
Ett hjärta i bitar.
Ett ansikte i tårar
En mun som viskar orden.
"jag orkar inte mer"


Dagens Betydande Låtar:
Out from under - Joanna Pacitti & Britney Spears
Rainy Day - Janel Parrish

In N Out
//EmmaWictoria

Godnatt

Sitter nu framför datorn.. o har bara lust att.. gråta. usch usch usch... Massa minnen från i somras pga bilder.. jag lägger nog upp dom här.





Så jävla sorgligt egentligen, att jag kan sakna det... usch :'(



videon säger så mycket, o nu gråter jag..
godnatt

hahahaha

(klicka på spelaren för att få musiken att starta från och med nu!)

Djungelboken Parodi - Politik.

haha Enjoy!

Försenad Klapp

Justja! Igår fick jag även en försenad julklapp av bella, hon har glömt den nästan varje dag i skolan annars, men jag fick den! Här kommer bilder.



(klicka på bilderna för större)


MP3 spelare

Jag har nu lagt in en MP3 spelare på min blogg, låten/låtarna startar direkt dock tar den första låten Hot N Cold - Katy Perry ca 5sek på sig att starta. Jag ska försöka ändra så att man själv får starta låtarna om man nu vill lyssna på musik medans man kollar in min blogg, heh. Jag har även lagt in före, emellan och efter bilder på färgningen på datorn, så jag lägger upp dom i slutet på detta inlägg. Jag städade undan efter mami åt två mackor och ett glas mjölk såklart. Nu ska jag snart gå och handla med, för jag fick precis ett mottaget sms "Handla?" av mami, haha. Så jag får väl göra "tanten" nöjd, (ta inte illa upp nu mami)
puss




Godmorgon

ayeah, fan vad duktig jag är alltså... inte. Men skitsamma, det tar vi en annan gång..
Det är intressant vad ens föräldrar och syskon kan lyckas göra en morgon och sedan inte orka plocka bort efter sig, jag tycker att jag är ganska bra på att ta bort saker efter mig ändå, men är inte lika säker på om dom tycker det, i alla fall inte när det gäller mitt egna rum. Mami ringde dessutom gymnasieintagningen idag så jag får nytt lösenord hemskickat så jag kan söka om gymnasiet, det blir ju skitbra! Eftersom jag vill gå Omvårdnad eller Barn & fritid inr pedagogik. Hoppas jag kommer in, så höga poäng ska det väl inte vara ändå? Mina katter är riktigt galna här hemma, hoppar runt och bråkar stup i kvarten haha. Även min bella ska byta gymnasium så vi ska söka samma linje 'n' shit, en kompis måste man få ha med sig i alla fall!  Nu ska jag äta frukost och plocka bort efter mami och sedan efter mig själv. Wish me luck!
Puss


Godnatt

eerrhh Fytusan vad klockan har blivit myckert, jag måste vara i säng snart för att orka upp runt klockan 6.00 imorn! jag ska ha en seg morgon och se om jag mår bättre på dagen av det än av att gå upp senare o ha en timme på mig innan jag ska åka, så imorn ska jag dricka te, äta macka skriva blogg (a') och sedan göra mig i ordning för skolan såklart. Det är tyvärr en av mina senaste dagar ända fram tills 15.20.. usch, Någon som har lust att ta min plats?
Jag får se vad jag hittar på imorn hihi.. Antingen drar jag till pälskisalex annars så blir det chill med familjen eller med någon kompis tror jag. Onsdag slutar jag i alla fall 11.45 så jag tror jag ska dra hem till alex efter det i alla fall.. om det går vill säga, men det hoppas jag på. Mamma skrev något i sin blogg om att min moster ska amputera benet imorn.. fan vad orolig jag är.. får se hur jag lyckas med sömnen inatt ändå.. eller skolan imorgon.. tror inte jag kommer uppfatta ett jävla skit under webbprogrammeringen i alla fall, det är så jävla sämst. Trodde det skulle vara kul men alla jävla koder tränger ut mitt huvud. får svårt att andas då med.
Nu ska jag borsta tänderna, gurgla munnen och sedan läsa och hoppas på att somna runt 00.00
Godnatt & Puss


HÖHÖHÖ

Alexskrutt äter mat, så jag käkar hans godis o nördar :)
puss

HEUHEU

jag tror jag ska lägga upp bilder på mitt hår sedan om jag orkar.. just nu vill jag springa hem till sötoalex, men jag tror han ligger och sover, den jävlen! så går det när man e vaken till 4a på nätterna :(
men så fort han kommer in på msn ska jag nog dit, hoppas jag... Hit vågar jag inte ta honom ännu ;$ har man stor familj så har man det så aa..
Snart kommer domedagen för mig med, då flyttar min darling Izabellé till London, den svikarn :(
Min moster opererades aldrig idag, hon hade inte fått operations information ännu.. men hoppas operationen sker snart, vill inte förlora henne...
Mami verkar må bra efter sin operation i alla fall, men jag vet inte om det beror på morfinet hon har x) ska bli kul o se sedan vilka maffiga ärr hon kommer ha, haha.. jag mobbar henne lite (a')
Nu ska jag peppa Joel till att fixa min header, skriver sen i guess :)
Puss!

AYEAH

ayeah, ny design är awesome.. och gissa vem som skaffat blogg :o
jo, Joel mitt ex ;P så för att vara extra snäll och visa att jag inte vill något illa tänker jag länka både han & hans nya tjej Elina. Så här har ni länkarna.
1. JOEL
2. ELINA
Hoppas ni inte blir arga för att jag länkade er nu ;$

//emmawictoria


oj då! :$

Hejs svejs!
Nu är det kväll!... inte. Men vi kan i alla fall låtsas? hah...
Jag har tråkigt.. sitter hemma för att min lärare var "sjuk" ehehehe.... *host*
Ska noga ta och färga håret snart :)
var meningen jag skulle spara ut till min riktiga hårfärg men jag känner att den hårfärgen är inte jag så därför fortsätter jag färga mitt hår brunt, för det är ju jag, Emma :)
Så nu ska jag färga! fytusan!
Puss

Godmorgon

Godmorgon!
nu ska jag dra till skolan, och efter det ska jag färga håret och sedan dra till min kärlekspaj! ;$
ha en bra dag skriver ikväll people
//EmmaWictoria

Till anonym

ayeah, jag är så "emo" för att jag har tungpiercing, och jag är verkligen "emo" för att jag har en tröja som liknar en simple plan tröja? Nej... Det står "Never mind" på den... jesus

godnatt

Jahaja

Jaha, nu är det då söndag och imorn är det tillbaka till skolan, jag har bestämt mig att denna veckan ska jag vara i skolan 100% inte skippa en enda lektion, awesomeness!
Klockan är snart fyra och jag är redan trött, fifan, hoppas bara inte tungan värker lika mycket imorgon som den gjort idag..
och ååh vad jag saknar min sofiaskrutt :( kom tillbaka från örebro nuuu! vi måste ut o fota ngn dag ju!
På fredag jobbar jag 16.00 - 20.00 lite sådär trög start då jag varit jobbledig i en månads tid då jag inte mått spec bra. Ska bli skönt att komma tillbaka i dom gamla rutinerna med.
Imorgon (måndag) ska även min moster amputera bort sitt ben, jävla svenska sjukvården som sabbat det för henne, fyfan!
Jag lägger upp en bild på min svullna tunga, hahaha, ajaj!
Ha det bäst

//emmawictori



(observera att min tunga är svullen..)

Tungpiercing

Hejsan hoppsan
Tungpiercingen gick jättebra, var dock väldigt nervös, men det gjorde inte alls lika ont som man tror, känns knappt. Det jobbiga kommer efter när man inte kan äta fast föda, måste skölja munnen jätte ofta, äta is och prata med en svullen tunga. den är säkert 2x så stor nu, ahhaha, hoppas jag inte kväver mig själv i sömnen, men ska nog inte vara något större problem egentligen :)
Lunch vart burger king, sista fasta måltiden på kanske en vecka
Middag: Soppa varma koppen med sugrör.
Frukost imorn: Yoghurt med sugrör.
haha och sen är det soppa soppa soppa som gäller, tror jag sattsar på tomat soppa imorn, höhö

Nu ska jag sova, är trött som f*n
Godnatt

//Emmawictoria

Fredag

Godmorgon!
Idag sov jag hyffsat bra iaf, ganska najs men orkade ändå inte gå till skolan o sitta bland allt folk, så idag blir det bara chill med min bästa vän och tungpiercing.
På måndag ska jag börja sköta skolan till 100% (eller iaf försöka) men eftersom jag ska byta linje till hösten så spelar det nog ingen större roll, eller?
Ska bli najs i sommar och få ligga o glänsa med bästis i solen, navelpiercing o allt ju.
Nä, nu ska jag ringa några samtal!
Ha det så bra
//EmmaWictoria.

Dålig uppdatering

btw, tack till ryssen som 24/7 påpekar allt jag skriver, nåväl, min design må vara ful! men! Jag har inget bättre program på datorn hemma än, och ska fixa snyggare design när jag har tid.

Idag ska jag till sonia oxå, hon är helt vimsig tanten så hoppas det löser sig och hon får bo på hem istället.
Igår städade jag och gjorde om HELA rummet.
nu ska jag göra mig i ordning.
Puss

//EmmaWictoria

She doesn't deserve you

Jag har inte uppdaterat på ca två dagar nu.
Allt går och både inte går i rätt riktning, som att jag slits itu.
Har jag något val nu? Ska jag gå vägen som är rätt för mig, eller vägen som är rätt för dig?
Idag var en intressant dag iaf, satt barnvakt på eftermiddagen/kvällen, asmysigt älskar verkligen den ungen som min egen syster :)
Imorn ska jag bl.a till doktorn så blir ingen skolgång, skönt, på måndag ska jag inte heller dit, då är det bl.a tandläkaren som gäller.
Nu ska jag sova tror jag, e trött..
men.. Godnatt!

//EmmaWictoria


reklam..

höhöh är det någon annan som tycker att denna reklamen är rolig? XD


för övrigt är programet "How I Met Your Mother" askul :D

Tisdag.

Jag är så förbannat trött. Men är i alla fall hemma nu.. skönt
nu ska jag vila :)
//EmmaWictoria

Måndag kväll

Okej, någon som kommenterar vid namn "rysken" undrade vilket program jag gjorde min header i, så nu kan jag säga den fruktansvärda sannigen, jag använde PAINT nu är det framme, så e det, ett av dom lättaste programmen i världen. menmen.. funkar gör det i alla fall.

steve och alen var här nyss, vi kollade på en fjärdedels film tror jag.. för den sög verkligen.. sedan ringde vi till phone café, date tele och heta linjen och jävlades. Haha, det var riktigt kul :)
Idag har jag bara chillat, har inte haft något bättre för mig egentligen.. eller jo.. jag har bråkat med rasmus med.. inte för att det e positivt eller så. Jag har det bara väldigt svårt just nu.. men aja.
Imorn börjar skolan med idrott, jag ska på möte så kommer missa idrotten, och sedan är det journalistik.. lär inte vara där hela ändå, är sista kursdagen, blir nice :)
Nu ska jag se klart 2½men och sedan sova m.m
Kramar

//EmmaWictoria

Middag

Sitter hemma nu efter att ha varit ute och tunnelbane luffat med bella! myys.. hur som helst hamnade vi i något ställe som hette Huvudsta sämsta ever, fanns inget o det var dyrt där. Tankade på mobilen på pressbyrån där det jobbade en tjej med värsta pip rösten, så jag och bella hade svårt att hålla oss för skratt.
Jag har alltid kul med bella, o jag kan glömma allt med henne för att hon gått igenom samma sak.. typ.
Skriver mer senare :)
//
EmmaWictoria

Skolan

efter lite om och men lyckades jag somna, vet dock inte tid men ändå.
Sitter i skolan på journalistiken nu, eeh.. men läraren är sjuk så lär inte bli spec mycket gjort idag ändå. Hoppas på att få gå tidigare. Efter skolan ska jag och bella sätta oss på en buss och bara åka, skitsamma vart vi hamnar, vi ska åka runt som galna kossor (:
skriver i eftermiddag / kväll

//EmmaWictoria


sova sova sova

Jag kan inte sova.. fortfarande.. så skönt med laptop, sitter mig trött(are)
Jag ska nog gå och borsta tänderna igen, smörja in ansiktet med en kräm o sedan lägga mig, ska fan upp 07.00 eller 07.30 måste hinna duscha innan skolan.
Hur som helst.
Godnatt på er.
EmmaWictoria

Sömn

Jag har haft svårt att sova dom senaste nätterna och sover kanske mellan 6-8h är det för lite?
Hur som helst så har jag fått ett sug efter Ben&Jerrys glass, min brorsa har en burk i frysen, men vill inte äta upp den, så ska nog springa ner till Konsum och köpa en egen (a)
detdär sova tidigt lär inte bli ngt av iaf, känner jag redan nu.
För övrig sög verkligen Snillen snackar idag, programmet var MYCKET roligare under min inspelning.
Visste ni till exempel att dom spelar in två avsnitt på raken, alla i publiken byter plats och alla snillen och programledaren byter kläder? haha, hur somhelst är jag med i nästa veckas program, och veckan efter.

Idag lyckades jag till och med hitta min kusins blogg, intressant men samtidigt tråkigt då hon inte verkar trivas bra tillsammans med hennes kille Robin. Dom bor i täby nu så har inte träffat henne på snart ett år tror jag, skit trist, innan bodde hon bara en 20min med buss bort, nu kanske det tar 1½h bara till Täby. G

Nu ska jag rusa ner till Konsum och köpa min glass, om jag inte köper den av brorsan höhö.
Pussar
//EmmaWictoria

Snillen snackar

Jag måste nu först klargöra för er att när jag skrev att jag skulle till mormor i mina tidiga inlägg, så menade jag såklart inte min riktiga mormor då hon är död.
Detta är en gammal tant som bodde i min trappuppgång och jag har känt henne sedan jag var liten. Men från och med nu tänker jag börja kalla henne "Sonia" då det är hennes namn. Speciellt efter samtalet mamma fick av min moster då hon frågade om min mor hade en annan mamma, haha!

Nu snart börjar "Snillen Snackar" och jag själv borde få sitta med i programmet tycker jag, jag är ju skitsmart!
imorn är det tillbaka till skolan igen då, ska även få min försenade julklapp av bella, får jag den inte senast måndag ska hon göra en gyn undersökning hahaha!
Jag hoppas hon glömmer den (a) eller nej.. jag vill ha den.
Visste ni förresten att morm... Sonia.. är AIK:are? Eller vad dum jag är, har inte nämnt det tidigare.
Hennes senilitet verkar ha smittat av sig på mig.
Så här lät min och hennes konversation idag.

Jag: Hej mormor! (soniiia)
Sonia: ....?
Jag: Känner du inte igen mig?
Sonia: neeej..
jag: Ann-sophies dotter? (pekar på en bild i hallen)
Sonia: Jahaja! Men oj! vad lång du har blivit.
Jag: jaha...

Senare i köket.
Sonia: här har du två tallrikar, nu ska vi äta.
Jag: nej men jag är mätt. (ställer bort en tallrik)
Sonia: Här plocka på mat (ger mig tallriken som är kvar)
Jag: Visst ,hur mycket vill du ha?
Sonia: Är DU hungrig? Ät tills du blir mätt då.
Jag: Nej, jag är mätt, du ska äta..
Sonia: okej.. hur gammal är du?
Jag: 16...

Senare vid matbordet:
Sonia: Är du hungrig?
Jag: Nejtack, det är bra.
Sonia: Hur gammal är du?
Jag: Jag är 16..

Lite senare
Sonia: Vem är du?
Jag: Ann-sophies dotter.
Sonia: Jaha ojsan, vad trevligt!  men gud vad stor du blivit
jag: jaa..
Sonia: Hur gammal är du?
Jag: 16...

HaHAHAHAH dagen vart ganska intressant iaf..
Oerhört skrattretande i efterhand!
Nu ska jag springa o se Snillen snackar, och efter det ta ett bad.
skriver ikväll (:
//EmmaWictoria


söndag

Dagens första inlägg så trotts att klockan är ca 14.30 skriver jag godmorgon då. Så GODMORGON!
Inatt sov jag... inte ett dugg utan låg vaken och tänkte på allt som kommer hända inom dom närmsta veckorna, i skolan och sedan ute i vanliga livet.
Snart är det dags för mig att åka till mormor så mamma blir glad på mig med, haha.
Efter det ska jag hem och se om jag i alla fall kan sova i min egna säng, behöver en halvdags och en god natts sömn. Men den punkten får vi ta senare, tror jag lägger mig mellan 22.00-23.30 ikväll börjar inte förens 10.00 på måndagar, men hoppas på att somna tidigt.
Nu ska jag borsta tänderna o packa ner Tandkräm och tandborste i väskan bl.a
Vi hörs i eftermiddag!
//EmmaWictoria

Lördag

Jag drog till rasmus trotts att jag mådde dåligt, mådde iaf bättre under ett tag på dagen, men nu vet jag inte riktigt. Min . medicin gör att jag blir trött, seg, svårt att andas och samtidigt mår väldigt illa, tycker rasmus som har fått stå ut med mig iaf. Imorn blir det att dra till mormor iaf, o sedan hem direkt för att vila. haha.
Jag funderar på att dra mig till sängen snart, rasmus sitter och spelar XBOX så ^^
Godnatt på er
//Emmawictoria

sova?

Jag har inte kunnat sova.. Men nu ska jag fan försöka igen, e så FRUKTANSVÄRD trött :/
Godnatt igen
//EmmaWictoria

tack tack tack!

Tack till alla som kollade in min blogg ikväll, riktigt nice!

det står typ 136 fast det blev suddigt..

Just nu sitter jag i sängen o pratar i telefon med baby, är så förbannat trött så jag ska väl tvätta av mig mitt smink och sedan sova tror jag. Imorn måste jag orkar åka hem till Rasmus med, aja.
Om jag inte kan skriva innan jag åker imorn, eller inte kan skriva hemma hos rasmus ska jag berätta vad som händer under helgen då
Lördag: VAKNA, o sedan rasmus typ.
Söndag: Åka till mormor.
Nä nu ska jag nog börja dra mig mot sängen och göra mig i ordning för natten, sova sova sova (Y)
just ja, jag fick nya kläder idag med, så lägger upp en bild på mig i dom :)
RIKTIGT gulliga, ska ha på mig dom imorn (hahahaha yeah! )



Godnatt på er!
//EmmaWictoria

Let's Dance 2009 Avsnitt 1.

HASSE & CHARLOTTE (ingen fin klädsel men funkade)
Dans med mycket fart och inte med så mycket närkontakt vilket var tråkigt annars var dom duktiga :)
Poäng av juryn: Maria:2 / Dermot:2 / Ann:2 / Tony: 2 (sammanlagt 8poäng)
Mig: 3½ (jag är ju trotts allt bara EN person som lägger poäng)
Vidare / Åka ut

MAGNUS & ANNIKA (fin klädsel)
Let's Dance starkaste man! Jag tycker deras dans är stilfull och lugn :) Vackert om jag ska beskriva det med mina egna ord, och jag hoppas dom kommer vidare i dagens program.
Poäng av juryn: Maria 4 / Dermot:4,/  Ann 4, / Tony:3 (sammanlagt  15poäng)
Mig: 5 poäng
Vidare / Åka ut

ANDERS & KITTY (kittys klädsel hemsk)
Jag gillar det inte.. Ingen stil och närhet, fast är inte direkt expert.
Poäng av juryn: Maria:2  / Dermot:1 / Ann:1 / Tony:1 (Sammanlagt  5poäng)
Mig: 3
Vidare / Åka ut

CARL JAN & MARIA (Jag gillar kläderna hyffsat, lite kungligt)
Ingen takt och fotarbetet var dåligt, dom borde kanske åka ut idag.
Poäng av juryn: Maria:1  / Dermot:1 / Ann:1 / Tony:1 (Sammanlagt  4poäng)
Mig: 2
Vidare / Åka ut

JONATHAN & ISABELLA (Isabellas "klänning" är dock INTE snygg)
Jag tycker Jonathan är jätteduktig, dock gillar jag inte Isabella, men får väl säga att hon lyckades hyffsat i alla fall.
Poäng av juryn: Maria:2  / Dermot:2 / Ann:2 / Tony:2 (Sammanlagt  8poäng)
Mig: 1

Vidare / Åka ut

GEORGE & MARIA K (stilfulla kläder, as snyggt!)
Dom passar ihop, och jag tycker dom dansade skitbra! Bäst hittills  som nummer  6 ut. Hoppas dom lyckas få mer poäng än blondinbella och Jonathan i alla fall.
Poäng av juryn: Maria:3  / Dermot:2 / Ann:3 / Tony:1 (Sammanlagt  9poäng)
Mig:6
Vidare / Åka ut

MARTIN & LINDA (halvsnygga kläder, vet inte vad jag ska tycka)
wow, riktigt fint dansat verkligen, undrar om dom inte slår George och Maria K, tror nästan dom gör det, riktigt snyggt, älskart!
Poäng av juryn: Maria:3 / Dermot:4 / Ann:4 / Tony:3 (Sammanlagt  14poäng)
Mig:7
Vidare / Åka ut


MORGAN & HELENA (gillar att dom har mest svarta kläder )
Här var det verkligen cha cha cha, eller vad det nu heter, Dom var med duktiga, oj oj oj, här på slutet blev det svårt för alla börjar komma ikapp varandra, men jaja, Lycka till!
Poäng av juryn: Maria:6  / Dermot:6 / Ann:5 / Tony:5 (Sammanlagt  22poäng)
Mig: 7½
Vidare / Åka ut

TOBIAS & ELISABET (klädseln var inget i min smak)
Graciös dans men inget cha cha cha, och glädjen i tobias såg falsk ut,  nej här var det inge bra! (dock var snurren i slutet väldigt fin)
Poäng av juryn: Maria:3  / Dermot:4 / Ann:3 / Tony:3 (Sammanlagt  13poäng)
Mig:3
Vidare / Åka ut

TOBIAS W & LAILA (Jättefina kläder)
Jätteduktiga speciellt Laila med tanke på skadan hon fick under andra träningen. Lycka till, ni båda förtjänar att komma vidare!
Poäng av juryn: Maria:4  / Dermot:5 / Ann:5 / Tony:4 (Sammanlagt  18poäng)
Mig:5
Vidare / Åka ut

MOJJE &  JEANETTE (kläderna funkar här med )
Mystiskt och vackert till musiken, denna dansen gillade jag.. Väldigt vackert.. blir ju nästan tårögd  här i soffan! Och om det är sant att han inte direkt dansat tidigare så var dom jätte duktiga verkligen! Dom måste absolut vidare.
Poäng av juryn: Maria:5  / Dermot:4 / Ann:3 / Tony:4 (Sammanlagt  16poäng)
Mig:7
Vidare / Åka ut

DANIEL & MAGDALENA (sötaste kläderna idag)
.Jätte fint och verkligen med känsla, jag tyckte inte hon hade så stort problem med taktkänslan ändå, fast hon påpekade det. Jag är ett stort fan av Magdalena och bestämde mig genast att följa programmet trotts att BlondinBella är med i år, och nej jag är inte avundsjuk eller svartsjuk på henne, jag tycker bara hon får för mycket uppmärksamhet och PR.
Poäng av juryn: Maria:5  / Dermot:5 / Ann:5 / Tony:6 (Sammanlagt  21poäng)
Mig:7½
Vidare / Åka ut

NÄSTA VECKA FÅR MAN VETA VEM SOM ÅKTE UT!
Dåligast till ligger: Carl Jan, Blondinbella och sedan någon till som jag inte hann uppfatta då min syster satt och pratade samtidigt.

VEM TYCKER NI SKA ÅKA UT?

Jag kommer sitta här under programmets gång och uppdatera detta inlägg!

Programmet är nu slut, och räkna med att jag finns här även under NÄSTA vecka, och veckan efter det.
ÄNDA FRAM TILL SLUTFINALEN!

//EmmaWictoria  =)

Let's Dance

Nu ska jag straxt springa ner på nedervåningen och kolla på Let's Dance, måste ju kolla ändå, som jag alltid gjort förut fast blondinbella är med, det ska inte få hindra mig från att kolla på dom andra.
Fast jag är ändå lite intresserad av att se hur det går för dom, så ska sitta bänkad när tävlingspar nummer 5 kommer ut!
För övrigt ska jag försöka övertala mamma till att gå på "Bröllops Duellen" med mig på bio, måste helt enkelt se den!
Ska tjata lite och se om hon ger med sig till slut..

Ska springa ner nu och värma min vetekudde lite innan programmet.
//EmmaWictoria

överdrivet mycket tråkigt.

mammas bloggdesign är klar, så kolla in http://mammaaronsson.blogg.se/ (orkar inte länka hennes namn)
Här får ni något att bita i.

Detta är för 2008 då (:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jaa...

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag minns dom inte (a)

3. Dog någon som stod dig nära?
Ja, lena tyvärr

4. Vilka länder bestökte du?
Finland -.-

5. Är det något med år 2008 som du vill ha år 2009?
Ganska mycket :)

6. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Jag har ingen aning..

7. Vad var din största framgång 2008?
Jag vet inte :o
8. Största misstaget?
Vääldigt många -.-

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Kräksjukan strax innan nyår xD

10. Bästa köpet?
Min mobil, älskar den

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder m.m

12. Gjorde någon dig riktigt glad?
Ganska många :)

13. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
Jason mraz - I'm yours

14. Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med tidigare år?
Haha ingen aning

15. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat..

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingen aning alltså,

17. Hur tillringade du julen?
Med familjen :)

18. Blev du kär i år? (förra året nu)
Yepp tyvärr

19. Favorit program på TV?
många, 2½men bl.a

20. Bästa boken du läste i år?
Alla ur serien Gömda

21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En dator ;o

22. Någon du önskade dig men inte fick?
näää

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var med min f.d pvän och med min familj o lite släkt

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Skött skolan bättre

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Jeans. o så

26. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, oftast..

27. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jag är ett stort fan av Martin Stenmarck, men skulle aldrig ens pussa honom x)

28. Vem saknade du?
Alldeles för många

29. De bästa nya människorna du träffat?
Många (:

[x] träffat nya vänner
[x] gjort något du aldrig gjort förut
[x] besökt ett annat land
[x] blivit kär
[ ] varit på en festival
[x] sett ett stjärnfall
[x] åkt tåg
[ ] åkt flygplan
[ ] stigit på fel tåg/buss
[x] gjort något du ångrat
[x] blivit sårad
[ ] varit i slagsmål
[x] varit sjuk
[x] skolkat
[x] haft ett förhållande
[x] haft ett "one night stand"

[ ] rymt hemifrån
[x] bråkat med någon du tycker om
[/] strulat med en främling
[x] kysst någon av samma kön
[x] druckit alkohol
[ ] brutit ett ben
[x] fått ig på ett prov
[x] fått mvg på ett prov
[x] kissat utomhus
[ ] spytt på grund av alkohol
[x] sovit i samma säng som någon av samma kön
[x] sovit i samma säng som någon av motsatt kön
[x] rökt/snusat
[ ] sovit utomhus
[ ] åkt bil med främlingar
[x] badat i havet
[ ] lärt dig ett nytt språk
[ ] solat i solarium
[x] varit vaken en hel natt (försökt iaf?)
[ ] sett en död människa

Listan påminde ganska mycket om en jag lagt upp tidigare, men skitsamma, här hade ni en till i alla fall.. intressant fakta om mig, finns antagligen mycket jag ångrar att jag gjort.. aja
// EmmaWictoria


tillbaka!

japps, redan tillbaka, och vet ni varför?
jo nu har jag fixat en blogg även till min Mamma, och såklart har mina småsyskon krävt att jag ska fixa blogg åt dom med, så jag får se om jag orkar göra det senare idag.
Min mensvärk har i alla fall gått över nu :)
Klicka på ordet "mamma" så kommer ni till hennes blogg, snart ska jag leka med hennes design.
 // EmmaWictoria
(Ett inlägg med länkar till mina vänner's bloggar finns längre ner)

Underbart!

Mina två fantastiska vänner Linnea och Izabellé har skaffat blogg (varsinn då) och om ni klickar på deras namn så skickas ni direkt till deras blogg! (i samma internet ruta)
I menyn under "länkar" finner ni även deras bloggar och
DDB's blogg (klickbar länk till Designadinblogg.se)
Enjoy!
 //EmmaWictoria

Just dance..

... eller snarare let's dance, för det börjar ju ikväll! Och självklart är Blondinbella med något jag är emot helt! Jag menar, hon är 18år och blev känd för sin blogg? varför ska hon vara med då, jag vill se riktiga kändisar dansa. Inte en bloggare.
Så jag och mamma ska självklart sitta och kolla på det ikväll, jag hoppas på att hon åker ut redan idag!
Igår skrev jag att jag skulle hem till Rasmus efter skolan, men jag har en sådan fruktansvärd mensvärk och kan knappt röra mig, så jag har proppat i mig alvedon och sitter med en varm vetekudde över nedre delen av magen. Det hjälper faktiskt ganska mycket. Medecinen (stavas det så?) jag äter ger mig biverkningar som illamående (kan komma från mensvärken med dock) och metallsmak i munnen, den är jag helt säker på att den kommer från min medecin då den kom när jag började behandlingen redan igår.
Så allt jag lyckats klämma i mig sedan igår eftermiddag är 2-3 muggar med kaffe, det är det enda som lyckas dölja smaken, resten smakar skit.
Så min "nyttiga" frukost blev det inget av, utan det blev en kopp kaffe och sedan åka iväg till skolan.
Jag var kvar till lunch, gav sedan upp och insåg att jag inte skulle klara matten utan värktablett, och självklart var inte sjuksyster där heller, så då åkte jag hem. Jag kan ju inte springa runt och må så dåligt att jag kan spy för den delen heller.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, kura ihop mig i soffan, värma min vetekudde och sedan se på film eller TV.
Skriver senare idag.

//EmmaWictoria

Emma's Dag

(Ja, jag har lagt märke till att bilden [i "menyn"] är alldeles för stor, håller på att fixa det!)

Idag var det första skoldagen, awesome! eller.. ja. Den var helt okej faktiskt, hann bara med en lektion för att sedan springa till läkaren, få recept och hämta ut min medecin. hoho, jag får biverkningar av den, metallsmak i munnen och ont i huvudet bland annat. as jobbigt.
Klockan är snart 22.00 och jag bör tvätta av mig sminket borsta tänderna, läsa i min bok och sedan sova för att orka komma upp klockan 06.00 imorgon bitti då jag börjar 8.30, dessutom behöver jag minst 1½h på mig på morgonen, och imorn får det bli just 1½. Innan jullovet gick jag alltid upp 1h till ½h innan jag behövde åka, det blev alltså stress och det mår kroppen inte bra av! så imorn blir det frukost grovt bröd med kaffe så jag piggnar till.
Imorn ska jag dessutom till Rasmus älskling och antagligen sova där, och på lördag drar vi hem till mig. Stackarn som måste träffa min familj!
(ironiskt sagt, typ.. den är ganska komisk)
Nej, nu har jag suttit här någon minut för mycket, så får väl säga godnatt till er som hittat tillbaka till min kära blogg. Med en helt ny design!
Godnatt på er!

//EmmaWictoria

Duktigt emma

haha! just när jag postat iväg hjälp inlägget så kom jag på svaret själv!
fan, borde lära mig tänka efter själv först
Hur som helst är designen på bloggen nästan klar, men funderar på att fortsätta senare.
Jag gillar den lite sådär lagom i alla fall.
Jag ska försöka skriva ikväll innan jag går och lägger mig.
Nu ska jag lyssna på musik och läsa
Mias systrar av: Mia Eriksson & Kerstin Weigl

//EmmaWictoria

Ps. Jag tog hjälp av Designadinblogg.se med designen, men fixade ändå det mesta själv. Ds

hjälp?

Jag har nu suttit och fixat med min bloggdesign, är lite nöjd, nu är grejen att jag vill ha sidan (menyn) helt svart som resten av bloggen, har försökt trixa för att få det att försvinna, men det går inte?
Kan ni hjälpa mig? Jag använder mig av stilmallen "Flowers"
Gärna så fort som möjligt, min blogg känns lite.. löjlig!
//EmmaWictoria

2009

Jag vet att jag är 8dagar sen med att säga Gott Nytt År!
Men! jag har varit seg med bloggen och inte uppdaterat alls nästan, vilket inte är speciellt bra, jag skrev säkert ett litet inlägg förut där jag skrev gott nytt år, men det duger inte!
Hur som helst skapade jag om min blogg för att kunna börja om, det är ett nytt år, ett nytt liv & en ny start.
Här kommer en random grej!

Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förut?
Gått ur nian och gått på bal och massor mer :)

Håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2009?
I år ska jag hålla dom!

Vad skulle du vilja ha 2009 som du saknade 2008?
Sluta äta så mycket sötsaker.

Var tog det mesta av dina pengar vägen?
Kläder & Mobiler bl.a

Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2008?
Jason Mraz- I´m yours


Bästa filmer 2008?
Twilight & Barnhemmet

Vad önskar du att du hade gjort mer av?
Pluggat

Vad önskar du att du hade gjort mindre av?
Jagat kärlek, den hittade mig tillslut.

Favorit TV-program?
Oj! mycket. The simpsons 2½men, My name is Earl och många fler!

Vilken var den bästa boken du läste?
Alla utav Mia Eriksson (Gömda, Asyl, Mias hemlighet,Mias systrar m.m)

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag var på bio med min F.D pojkvän och var med familjen

Hur skulle du beskriva din stil 2008?
Tajta jeans :)

Vem saknar du?
Lena.

Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2008:
Ta inte folk för givet & tro mer på din magkänsla

Lärde du dig något nytt under 2008?
Massor massor :D

Vad vill du lära dig under 2009?
Jag vill nog lära mig köra bil, så övningsköra då.

Mitt absoluta favoritstycke 2008
"Allt handlar inte om att ta - utan om att ge tillbaka"
(Vet inte om det är ett stycke, snarare citat)

//EmmaWictoria

Raderad Blogg

Jag raderade bloggen och startade sedan om den igen.
It's MY life and MY dream.
Älskad av dom bästa och hatad av dom sämsta.
Ni som tror att ni kan komma in i mitt liv och regera som om ni vore min kung eller drottning har fel. Det är min blogg och jag skriver vad jag känner och tycker för. Era åsikter angående mina texter och mitt liv bl.a kommer från och med nu inte röra mig ryggen. Ge kritik, jag 'älskar det men skriv det inte som att ni känner mig personligen.
Jag är bara en ytterst liten bloggare i en ytterst stor bloggvärld.
Enjoy!

//EmmaWictoria

RSS 2.0