dyngrak

eller inte. Sitter hemma hos sebastian men det är en annan här som är dyngrak... fast inte sebastian... guess who? mohaha
However var på grönalund, åkte Insane, FrittFall, Extreme & Pop Expressen awesome.
Nu ska jag dricka. puss på er :*

Jävla skit...

hm, jag har fixat mig nu, men ser ut som en fucking wannabe fjortis i ansiktet för att mamma har gömt alla BRA foundations och lagt en jävla negerbrun fläckig foundation på min säng, testade den men nej, den var too much. Har en annan gammal nu, men ser ut som skit i den med. Mamma bryr sig inte om hur jag ser ut på stan m.m däremot ska det bli kul att se hennes min när jag kommer till jobbet och ser ut som en fjortis, nu ska hon få skämmas över mig.
Nä, nu måste jag gå till bussen, vi hörs ikväll eller imorn babes.
Puss

Valborg!

Yes people, idag är det valborg. Men för min del blir det inget supa sig dyngrak och bli tagen av polis m.m Utan för mig gäller det att kanske ta en cider, kolla på brasan och sedan bara chilla framför en film. Jag är egentligen inte typen som dricker mig dyngrak utan för mig har valborg alltid förknippats med familjen. Brasa, sockervadd och lotter. Nästan varje år har någon av mina syskon vunnit hem den största nallen, oftast Nalle Puh, hihi mysigt.
Hur firar ni valborgsmässoafton?

Nu är det dags för mig att sminka mig m.m eftersom jag ska jobba idag med, så blir extra legetimation kollar idag. Förresten har jag varit rökfri i  24h nu, men jag tror inte jag kommer klara av fler, får se. Blir antagligen feströkning idag (eller ah, vid brasan och så dricker mig inte stupfull. fyfan.)

Friendship suxs...

Ledsen men jag har inte ork till att skriva, för det första saknar jag Bella så sjukt mkt.. o för det andra är det knaz med andra kompisar.. så ah.. Jag skriver innan jobbet imorn.
Godnatt

Bless you

Hej people.
Ledsen för dagens dåliga uppdatering, men jag har så fruktansvärt ont i huvudet. Har inga linser på mig på grund av att jag måste vila mina ögon då jag fick jätte ont i dom igår. Så yes, det är dagens läge. Huvudvärk utav bara fan. Och en katt här hemma som springer runt och skriker.
Imorn är det trotts allt valborg ju, men jag jobbar 16.00-20.00 fast det är lugnt är ju bara 4h jobb, underbart! Sen ska jag träffa sebastian och vara vid slussen ett tag, sen får vi se vart vi ska efter iaf.
Ska ta och kolla på tv & vila nu, hörs senare.

He took her for granted

Jag vet, jag vet. Jag sa godnatt för snart 1½h sedan men ni vet väl i praktiska taget hur jag är. Säger godnatt och vips så dyker 1-2-3 inlägg till upp under nattens gång. Men jag skriver nog mest av frustration nu för att en så kallad kompis till mig gjorde mig jävligt förbannad alldeles nyss. Sa att han inte kan umgås med mig för att hans andra tjejkompis säger att hon inte gillar det och att han inte får.. Jag menar, herregud, kan folk inte fatta sina egna beslut nu förtiden? ska allt beslutas av andra? Det är precis som att jag skulle skriva "Ni som läser det här spring på toa nu" och SÅ gör ni det oxå. Okej, jag skrev det nu. Men jag menar inte att ni ska på toa! så spring inte dit, var snälla och läs klart. (om ni vill dvs..)
Jag tycker folk ska börja följa sin egen vilja och vad deras hjärta säger. Ni läser inte min blogg för att ni inte vill. Ni kan säga att ni är mina haters och sånt, men ni läser den för att ni vill hitta saker att kanske skratta och göra sig löjlig åt? Och ni lovers läser för att även ni vill och kanske även för att ni tycker jag skriver bra eller för att ni finner likheter mellan mig & just dig. Så vad jag vill säga med detta inlägg är: Lyssna på dig själv, inte på alla andra. Det är du som skapar valen, och alltså personen som ska ta dom, ingen annan.

Jag hoppas ni förstår vad jag menar, men nu måste jag faktiskt sova. Ska försöka skriva imorn trotts att jag är halvblind då. Puss på er, hoppas ni sovit gott.

Det är så synd

Jag tror jag bestämt mig redan, har funderat dom två senaste dagarna om jag ska berätta om det som hänt mig. Och jag vill berätta, inte för eran egen skull. Utan för min egen, och för att folk ska läsa och förstå vad som händer tjejer dagligen så därför är jag tillbaka.
Jag hoppas att alla mina läsare hittar tillbaka!
Skriver mer imorgon, nu måste jag sova. Har sjukt ont i ena ögat så blir till att gå utan linser imorn, halvblind alltså.
godnatt sweeties

Söndag

Hej folks!
Här kommer en bild på min kära säng, hihi, den ser mindre ut på bilden men i verkligheten är den större. men whatever :D


För övrigt tar jag en bloggpaus nu, känner att jag behöver det.
Ska försöka att inte skriva på i alla fall en vecka, får se hur det går.

Så vi hörs nästa söndag! Puss på er!

Dagens

Dagens humör: Asbra
Dagens mående: Bara bra
Dagens borde: Sova :D
Dagens frisyr:  Utsläppt
Dagens klädsel: Jeans, och en grej man knyter under brösten, + en tjocktröja
Dagens accesoarer: Mobilen? (A)
Dagens smink: Foundation, lite mascara
Dagens bästa: Älskling
Dagens sämsta: Baby åkte hem
Dagens köp: Ribbotten, sängkläder, läsk, munkar, och bananer.
Dagens sysselsättning: Handla och killen
Dagens låt: Dunno
Dagens planer: Sova
Dagens materiella vill ha: Baaby
Dagens längtan: Baaby
Dagens fundering: Kärlek
Dagens beroende: Telefonen
Dagens middag: Oxfilé
Dagens älskling: Micke <3
Dagens saknad: baaby
Dagens dryck: Läsk & mjölk

Bli medlem!

Bli medlem på DENNA poäng samlar sida genom mig och få 25 poäng extra! alltså, blir ditt start kapital 75poäng istället för endast 50!

http://www.gratis5.se/user/register/emmawictoria

Gratis5.se

jävla skit.

sitter vid den lilla datorn och ´är inte van med tangentbordet så blir det ett par fel får ni överleva.
Har varit på jysk i alla fall. allt gick på 558:- så o´örngott, påslakan och ribbotten gick på det. Dyrt, men värt det.
Nu v´äntar jag på att thomas ska hjälpa mig med skit´ribbotten som inte vill passa, men det löser sig säkert.
Lägger ut bilder senare n´är jag bäddat med allt nytt.
Puss

Godnatt!

svar till anonym: det är klart att min mamma vet att jag röker... lite svårt att undvika.

Hade tänkt sova nu, ska upp och åka till Jysk imorgon så det är natti natti för min del nu.
Sov gott babys!


Back home

Ledsen för dålig uppdatering. Men i förmiddags hade jag inte så mycket att skriva egentligen.
Sitter i sängen nu iaf, har duschat och så. Ska ut runt 12 och röka med Tim.  Jobbet gick hyffsat i alla fall. Ont som fan i huvudet, antar att det beror på mina synfel.
Imorn blir det att köpa ribbotten till sängen och sedan vara med älskipälski, mihih.
Aja, nu ska jag se på tv o chatta.
Har ni folk msn? Ni får gärna be om min eller skicka eran isåfall!
Kramar

So sorry!

Ledsen för dålig uppdatering, men har varit helt slut i kroppen. Har legat i sängen och läst + tagit det lugnt hela dagen. Fast gick ut runt klockan 20.00 och var med Micke, Tim, Adrian & Oscar. så det var.. ganska roligt. Synd bara att jag inte var lika mycket själv med micke som jag velat.
Nu ska jag se på SATC och sedan NCIS och efter det sova.
Godnatt!

Goddag sunshines!

Vad har ni haft för er hittills idag? Jag har bara slappat och läst lite. Läser för tillfället två böcker, en av dem är Innan jag dör en rikigt bra bok. Och den andra minns jag inte namnet på just nu.
Har sminkat mig och satt på mig dagens outfit. Funderar på att visa den, för jag gillar den verkligen.
Måste hitta på något att göra, klarar inte av att bara sitta inne utan att umgås med folk på dagarna.
Eftersom det är så ganska mycket nu när alla går i skolan.
Men skitsamma, jag skriver mer senare när jag sitter vid min dator, då lär jag lägga upp en bild på dagens klädsel med.
We'll talk later sunshines

sent inlägg

yes, ett sent inlägg. Men jobbar inte imorn utan är ledig!
 mohahh sov morgon! Nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan sova, gud vad jag vill sova !
Godnatt sweeties!
Glöm inte att läsa sanningar om mig i inlägget under.

A true story about me!

Det här är inte den hemska sanningen jag ska berätta en annan gång, det här är något jag vill säga.
För att inte hamna i Dessies sits (i dont like that girl.) tänker jag vara helt ärlig, vilket jag varit. Men nu ska jag berätta om mig, så ni får en sanningsbild , och sedn dömer mig därifrån.

Jag bryr mig oftast mer om andra än mig själv, ett tag var jag dock väldigt snål när det gällde pengar, nu när jag jobbar så är jag inte lika snål. Jag ljuger inte för mina vänner, OM det inte är så att jag brabbas av panik. Då får jag oftast välja mellan att snabbt hitta på en vit lögn eller hyperventilera. Jag hittade på en sådan vit lögn en gång, förklarade snabbt för mina vänner att jag ljugit. Men den sket i det, så poff var vi inte vänner längre. Jag tar lätt åt mig av vad mina vänner säger, och blir sårad när t.ex folk säger "du är en av mina bästavänner" till att nästa dag säga "jag har bara en bästa vän, och det är inte du"   Om någon av mina vänner skulle vara ledsen skulle jag försöka ta mig dit så snabbt som möjligt, för jag vill inget hellre än att mina vänner ska må bra. Oavsett hur jag mår. Jag har precis som dom flesta ungdomar både varit full och haft sex, inget konstigt med det. Jag är dessutom medlem på "pea" och har varit det sedan 5an eller 6an. Just nu är jag medlem bara för att jag har många vänner som är det.
Jag påpekar inte att min liv är felfritt, för det är det inte. Och det är nog egentligen den historien jag vill berätta. Men jag vet inte eftersom jag inte får någon respons från er läsare. EN kommentar räcker, och jag skriver min historia, om dom två tidpunkterna som förändrade min tillit till killar  för alltid.

Så please, leave a comment

Längtar till fredag!

Känns bättre nu, har ätit och legat och kollat på film. Men blir fortfarande att ta det lugnt imorn o inte ta mig någon annanstans än tyresö. På fredag får jag min lön, eller ja. Torsdag natt rättare sagt, längtar så! åh :D
Lördag blir tidig uppgång, ska till IKEA, jysk och bauhaus. Ska handla möbler m.m till mitt rum såå det blir great. Trotts att lönen går åt. hm, känner nu när jag sitter och skriver att jag börjar bli yr i huvudet.
Jag vet att jag sagt att jag ska sluta röka, men nu måste jag ut o göra det. För det är det enda som får mig lugn och slutar hyperventilera..
Just ja, jag hade tänkt och berätta om två saker jag varit med om i bloggen, för att visa vad som kan hända oavsett hur väl man känner en person. Så jag vill veta nu om NI vill höra min berättelse?
Lämna en kommentar isåfall.

Usch...

Hemma från jobbet, en vädligt jobbig dag. Inte pga att jag jobbade. Utan tänk er, ni sitter i kassan, dunkande huvud och det känns som att ni ska svimma.. helt plötsligt blir allt svart..
aja pallar inte prata mer om det, dagen var bra innan det i alla fall :)
Ska se på Knight Rider sen var det Mumien på tv3 klockan nio, ska bara ta ett par mackor och oboy.
Blir nog till att vara hemma imorn istället för att äta middag hos johan pga att jag mådde så dåligt idag.
så missar entrecoté och får äta korvstroganoff istället, vilket jag visseligen älskar ändå!
sry, johan. Vi får äta tsm nästa vecka ist!
Nu är det tv och mackor + oboy som gäller.
Hörs senare!

Helt klart!

Har varit en lång dag idag, men i slutändan är jag nöjd! sängen är riktigt skön och stor  så jag älskar den redan! får plats mellan 3-4pers i den bredvid varandra!
woho!  Hur som helst ska jag se på tv nu, ni får bilder i helgen när jag fixat hela sängen som den ska vara, den ser ganska ynklig ut nu. Svarar på era kommentarer och sen ska jag sova. Puss på er


Korkad..

Hej! har suttit och försökt komma in på bloggen i en timmes tid, men hade tydligen ändrat mail så det var därför min mail inte funkade att logga in med. Whatever.
ska o hämta sängen nu :D lägger in bild senare och svarar på era kommentarer då!
Puss

God förmiddag!

Godmorgon/god förmiddag folket!
Har sedan jag vaknat sysslat med att bära ut min gamla sängs delar till soprummet, själv! snacka om att det var tungt. Nu är det bara den minst jobbiga delen kvar, alltså. Att städa hela rummet och välja hur jag vill att det ska se ut sedan. Jag måste bland annat slänga mitt skrivbord och lite sådant, för annars får jag inte plats med sängen. Det är ju en dubbelsäng så ja, nu återstår skura och dammsuga som inte är så jobbigt. Själva lyftandet av möbler blir nog det jobbiga dock.
Så jag svarar på era kommentarer så fort jag är klar och sitter vid min egna dator i guess.
vi hörs snart honeys!

Tv & Sovdags

Ligger och kollar på Project Runway. kom hit till slutet, så det är i praktiska taget slut nu. Ska kolla på ett gammalt avsnitt av Sex and the city medans jag väntar på att min favoritprogram börjar.. det går samtidigt som CSI men vad är det jag brukar kolla på?
Tänkte ni NCIS känner ni mig antagligen väldigt bra, haha. Annars får ni läsa min blogg lite mer ;)
Så ja, nu ska jag sitta på min tjocka madras och vänta på Navy CIS och sedan ska jag sova, eftersom jag ska upp och städa rummet imorn, woho! eller inte, men det blir värt det när min säng kommer. Blir en stor 160 x 200 cm säng! mysigt stor, har alltid velat ha en stor säng.
menmen, nu ska jag kolla på SATC så godnatt sweeties.
SOV RIKTIGT FÖRJÄVLA GOTT!

ps. svarar på era kommentarer senare

Så typiskt

När jag säger att jag ska ta ett efter och före foto glömmer jag såklart med före fotot. Därför får ni istället en bild på madrassen och en på nya sängen imorn :)
kollar på 2½men just nu. Har nyss skruvat isär sängen, puh. Jobbigt.
imorn slänger jag den, den står i bitar just nu x)
Skriver senare, puss.

Wonderful

Hej kära läsare!
sitter just nu och äter Ben&Jerrys glass, Half baked & Cookie Dough så himla gott! Så fort jag ätit upp blir det dessutom att slänga min gamla säng, så ska röja lite här i rummet nu. Får se hur långt jag kommer. Blir till att sova på madrass inatt, men det är värt det sålänge jag slipper göra allt sånthär imorgon!
Well,well. måste fixa nu, ni kan få se hur jag ska sova  sen. lägger ut en före och efter bild då med. haha
Ha det bäst!

Bed shopping!

Var inne på blocket.se tidigare i veckan för att leta efter en säng. Och jovisst, hittade en med två madrasser för 1500kr pga flytt. När jag ringde så förklarade hon att hon haft sängen ute över natten för att hon köpt en ny, och givetvis hade en granne snott ena madrassen. Snopet värre. Hon sänkte i alla fall priset till 800kr för stomme och en madrass, lätt värt det ändå. Så imorn eftermiddag blir det till att åka och hämta den! Woho! Så det blir städning imorgon förmiddag, måste diskutera med min styvfarsa vad jag ska göra med den gamla sängen med. Och i helgen blir det antagligen så att jag köper madrassen som försvann, alltså den som ligger i botten så jag kan sova i sängen. Får nog sova i min systers säng sålänge, hon bor ju inte hemma så. Men fyfan vad härligt det ska bli med ny säng. Blir ju byråhandling och färghandling på lördag med och då är det Ikea & Rusta som gäller.
Nu ska jag läsa boken När ingen annan ser som jag lånade av min moster. Det är en sann berättelse om en kille som blev bl.a sexuellt utnyttjad av sin pappa. Hörs senare honeys!

Glass är livet!

 
Fuck alla skönhets ideal om att vara smal!
jag äter glass när jag vill!

Måndag

God eftermiddag sötnosar!
Idag vaknade jag runt 12 trotts att jag egentligen ville upp klockan 10, hade tydligen stängt av alarmet imorse och somnat om men aja, eftersom jag inte har några tider att passa är det lugnt.
Runt klockan 17.30 ska jag iväg och träffa en kompis tror jag, skulle träffat henne tidigare men eftersom hon ska ha utvecklingssamtal så får det bli efter istället. Annars händer inte mycket idag.
Imorgon blir det antagligen till att åka och köpa min nya säng i alla fall. Och i helgen ska jag tapetsera och måla om mitt rum och göra mig av med möbler. så det är great.
Har dom senaste tio minuterna suttit och svarat på era kommentarer. Så härligt att få kommentarer, ni gör min dag!
Vi hörs senare, har lite att fixa, så Puss på er sweeties

Tävling!


Jag är med och tävlar hos Miss Linde om Body Lotion och lipgloss från H&Ms nya kosmetika märke Tropical Island
Klicka på bilden för att ta er till tävlingen.

sleeping time

Ska se på "Without a trace" nu på kanal 3, och sedan sova eftersom jag är trött. Så vi får helt enkelt höras imorgon :)
tack för alla fina kommentarer och besök, det värmer!
sov gott sweeties!

In the bed ;)

Som rubriken, ligger i sängen. Har tagit ett bad, dock inte tvättat håret eftersom jag gjorde det inatt om ni minns att jag skrev det. Och vill inte slita ut håret för mycket. så det blev ett avslappningsbad och tvättade endast kroppen. Gick sedan ut och tog en cigarett med min granne Tim. Fast han var väldigt avvikande, så det kändes wierd. Blir säkert så att vi inte kommer umgås mer när jag får mina pengar imorgon.
Eftersom jag tog detdär impulsbadet så missade jag en halvtimme av så kom polly men eftersom jag sett den förut så är jag fortfarande helt inne i filmen. Jag lär antagligen skriva ett sista godnatt inlägg senare, nu ska jag se klart filmen och sedan sova. Är trött och vill upp i lagom tid imorgon så. Men vi hörs om en timme eller så!
Puss på er mina kära läsare!

...Och så kom polly

sitter just nu i datorstolen och kollar på den filmen, men ska flytta både mig och Laptopen till sängen såfort detta inlägg är klart. Har sett filmen flera gånger tidigare men den är så himla söt så det finns inte! Allt han får igenom för polly lixom. Och tjejen han gifte sig med måste vara... riktigt konstig? Hur som helst, mina naglar är riktigt fina nu, dock korta eftersom jag har en ovana till att bita på dem, men nu är det slut med det!
Jag berättade vilken min favoritfärg är, så nu får ni berätta..
Vilken är just din favoritfärg?


Ansiktsmask och nagellack

Hej folket!
Tack så himla mycket för alla frågor och kommentarer. Värmer att veta att så många faktiskt ville veta om lilla mig, hihi. Har sedan jag svarade på frågorna inte gjort så mycket, ätit middag och nu senast haft ansiktsmask och målat naglarna med rosa nagellack. Vilket är konstigt för mig, har inte så mycket rosa kläder egentligen. Rosa är en fin färg, men absolut inte min favoritfärg. Min favoritfärg är Röd så nu undrar jag Vilken favoritfärg har ni?
Svara är ni gulliga :)

btw: besök http://bustilda.blogg.se det är min 8åriga lillasysters blogg, släng in någon kommentar, för hon blev så ledsen när hon såg alla kommentarer jag fått idag! Den är ganska roliga att läsa ändå. så snälla! så hjälper ni mig få kontroll på henne ;)

Frågor&Svar - uppdateras hela tiden

Har du någon pojkvän? :)
svar: Nej inte för tillfället :)


Går du inte i skolan och om Nej, varför inte?
svar: Jag går inte i skolan för tillfället, utan går ettan tillsammans med 93.orna. Jag trivdes inte tillsammans med mina klasskamrater och därför tappade jag skol lusten helt.


Slutar du å röka om jag slutar med wow? :D
svar: fortsätt drömma marc ;)


är du kär just nu? x)
svar: Nej, faktiskt inte. Det kan jag inte påpeka :)


Läser du några bloggar isf vilka ?
svar: Jag läser allas bloggar som kommenterar mina, men mina favoritbloggar är egoinas.se och
egoinasriktigamamma.blogg.se


hur kan du vara så söt? :D
svar: Jadu, mammas gener ;)


Vem är bäst av Blondinbella, Kenza, Kissie och Missextra;)
svar: eftersom jag varken gillar Kenza, kissie eller blondinbella blir det Missextra ;)


planer för framtiden?
svar: Jag vill jobba som socionom, och sedan skaffa familj. Så det är min framtidsplan.


planer för sommaren?
svar: Jag ska till Gotland, Göteborg, Karlstad och sen får jag se om jag tar en tripp i europa :)


favoritdjur?
svar: Katt lätt.


bästa actionrullen genom tiderna?
svar: kollar inte direkt på action. Men.. räknas ghost rider som action? Annars är det James Bond filmerna :)


beskriv dig själv med 5 ord!
svar: hah det här blir svårt..  Glad, Positiv, Lycklig, Älskad & Älskar.


har du blivit rövkörd någon gång;)?
svar: Nej brorsan, det har jag INTE.


ska du verkligen sluta röka då ditt paket tar slut denna gång? :o
svar: Vi får se vad som händer :)


hur gammal är du ?
svar: Jag blir 17 i sommar, så 16år :)


vad tycker du är det bästa med att blogga ?
svar: allt positivt man får höra! samt att kunna kolla tillbaka.


hur många syskon har du ?
svar: oj, haha! nu ska vi se   Helsyskon: Louise och oscar.  Halvsyskon: Gustav och Mathilda (samma mamma) Styvsyskon: Alexander (mammas mans son)  Elin & Dennis (pappas sambos barn)


ungefär hur många besökare har du varje dag ? :)
svar: Jag har i snitt kanske 40 besökare per dag, hade varit roligt med fler. Men det har ökat dubbelt så mycket på en månad så.


hur gammal är du?
svar: Svar på frågor finns högre upp :)


om du går i gymnasiet , vilken linje?
svar: Jag hoppade av Media för en månad sedan, men börjar till hösten antingen omvårdnad eller special utformat
barn&fritids program


har du några djur? :)
svar: Jag har tre katter hos mamma, och en hund o en katt hos pappa :)


hur mår du?
svar: bara bra tack :)


Har du husdjur?
svar: yes, tre katter. Fast bara en är min.


favvorit resemål?
svar: jag har bara varit i sverige, finland norge, danmark och polen. Men vill åka till Thailand


hur gammal e `du?
svar: svaret finns högre upp ;)


ditt galnaste minne?
svar: Valborg förra året, då min kompis lyckades färga mitt hår rosa ute i en skog.


Har du pojkvän?
svar: svaret är högre upp, men nej det har jag inte :)


hur lång e du?
svar: Jag är nog ganska lång för att vara tjej, 175cm


vad väger du?
svar: ca 57 kg ;)


är du oskuld?
svar: Nej det är jag inte.


om inte när blev du av med den?
svar: svår fråga med två olika svar.. men jag var 14½


hur många har du haft sex med?
svar: den frågan anser jag för privat. Så du får fortsätta gissa ;)


Hur tror du ditt liv ser ut om 5 år?
svar: Jag har gått ut gymnasiet och är inne på andra året i högskolan ;) om jag inte har fått kille och blivit med barn x)


Vad är ditt favorit godis? :D
svar: Jag älskar surt godis!


Vad brukar du oftast dricka för någon sorts alkohol?
svar: Om jag dricker, är det cider. eller någon enstaka gång vodka med sprite.


Brukar du titta folks rumpor på stan?
svar: vem gör inte det? (a)


Älskar du någon?
svar: Min mamma, mest av allt.


Om du fick hälsa på någon vem skulle du då hälsa på?
svar: Finns så många jag vill träffa...


Är du snygg naken?
svar: haha, självklart ;D


Har du någonsin haft sex i en offentlig bubbelpool?
svar: Nej :)


beskriv din stil med några få ord! :D
svar: svårt att beskriva, jag är mig själv och har på mig det jag trivs med. Har endast Stuprörs jeans och inga vida byxor.
Klänningar, kjolar och shorts är oxå min grej!


när började du blogga?
svar: Sommaren 07. Men dom inläggen är raderade, finns endast inlägg från januari 09.


har du en pojkvän?
svar: vad alla gillar denhär frågan, som sagt har jag inte det.


Hur kommer det sig att du började blogga?
svar: Jag kände att jag behövde skriva av mig min skit någonstans där jag senare kunde gå tillbaka och läsa om det. Så då var bloggen min dagbok. Nu så är det mer vardagligt skit jag skriver ;)


Vilken/Vilka bloggar läser du?
svar: alla som läser min ;)


- vad lyssnar du på för musik?
svar: Kent och svensk rapp.. eller egentligen lyssnar jag på allt.

Brukar du resa mycket på somrarna? I så fall vart?
svar: Ibland, skärgården eller Gotland brukar det bli. Men vill resa mer :)

Finns det någon som du kan tänka dig å vara med just nu?
svar: sitter nog ensam just nu ;)

Vad gör dig lycklig?
svar: Mina vänner och min familj :)

Hur är det att inte gå i skolan, blir det tråkit efter ett tag? :)
svar: Jo faktiskt så är det ganska tråkigt, men eftersom jag jobbar då&då är det lugnt :)

Känner ni att ni vill ha en fråga att ställa så är det bara att fortsätta fråga, för jag kommer uppdatera detta inlägg såfort nya frågor kommer in :)


Dagen, hittills.

Jag vaknade av att mamma var i mitt rum helt förtvivlad runt 10 pga att en som skulle in o arbeta i Deli disken inte dykt upp och hon började åtta. Så mamma fick åka in till jobbet, stackarn. Somnade i alla fall om, vaknade av att thomas ropade upp och hoppa och slängde mina rena kläder på mig x) dom ligger förresten fortfarande kvar i sängen.
Bestämde mig i alla fall för att ha en frågestund, så FRÅGA HÄR.
Nu ska jag chatta på msn och chilla. Får se vad som händer senare.
Puss på er sweeties!

Frågestund

Har bestämt mig för en frågestund. Den håller på till ikväll eller imorgon beroende på hur många frågor som ställs.
Jag svarar på dom flesta frågorna bara dom inte blir alldeles för privata
Så fråga på!
Minst tio stycken ska ha frågat innan jag svarar.
Hoppas ni verkligen gör detta nu. Puss på er sweeties

Godnatt sweeties

Har tagit ett bad, såhär sent. Hoppas inte grannarna reagerar, haha. Men vafan. Like i care? Hur som helst så har jag kommit fram till att jag har konstiga badvanor. Fyller på med varmt vatten, sitter i det i 10min o läser en tidning. Sen tömmer jag ca halva badkaret och fyller på med iskallt vatten. För att jag inte klarar av värmen för länge. Så är det VARJE gång. Ganska roligt ändå. haha. hur som helst sitter jag i sängen nu och äter smörgås. eller om jag ska säga macka? Ska snart sova, är inget bra på tv ändå. Om jag inte slänger på en film. Imorn blir det dessutom bara en slapp dag, så underbart. Man behöver inte göra något. visserligen har halva denhär dagen varit så. men söndagar är bäst! Eftersom jag räknar med ganska mycket jobb veckan som kommer.
Hur som helst, Godnat sweeties. Sov underbart gott!

Picture


Hiss & Diss

Det var ett tag sedan, så nu slänger jag upp en sådan.

1. Våren är smått här fast det är kallt på kvällarna.
2. Vårkänslor! man blir så glad!
3. Snart kommer lönen


1. Pedofiler och våldtäktsmän går dagens starkaste diss om. Speciellt när pedofiler våldtar. skrev dessutom ett inlägg om det, så läs mer där
(inlägget under detta)
2. Oskyldiga barn som dör i bla cancer.
3. Sabina som skrev om sin kamp mot hudcancer har somnat in.

Blev mer seriöst på Diss sidan, men samtidigt känns det som att det händer mer ont i världen än gott just nu, så då får det bli så. Skriver mer sen.

Finns inga ord..

Jag är egentligen emot dödsstraff.. men när jag läste denna artikeln (bilden) så insåg jag. Att ja, dödsstraff behövs. Här finns inget straff som är strängt nog för denna gubbjäveln. Fine om människan kunde bli 1000 år gammal, så hade livstid dugit och sedan dödsstraff när han suttit i fängelse i sisådär 999år. Jag skakar nu.. och nej. Sånt här är oacceptabelt.  Tryck på bilden för att komma till aftonbladets hemsida och till artikeln.
Sånt här ska inte få ske!
Källa: Aftonbladet.se

Tack så mycket!

Thanks Romain for helping me out!
Nu ska ni få veta mina kära läsare, ni kommer från och med nu hitta mig på
http://emmawictoria.tk
Inläggen kommer även hamna här, så ni kan fortsätta läsa här om ni vill. Men jag lägger länken i en flik under headern ändå. Vi hörs snart

Dagens

Länk: http://designadinblogg.se för så otroligt bra tips!

Dagens klädsel: Mörkblåa jeans med svart linne och nitskärp
Dagens Frisyr: Uppsatt

My life would suck without you

Sitter hemma och lyssnar på den låten, just nu! Så himla fin, med Kelly Clarkson. Kanske stavade hennes namn fel nu, men skitsamma ni vet ju vem jag menar. Letar även efter möbler på Ikea som jag ska ha till mitt rum, ni ska få se dem i slutet av detta inlägg. Vilket är ungefär nu i guess.
Äsch, orkar inte leta upp fler möbler att visa, men det lutar mot den sängen eller mot den svarta i serien HEMNES
Sängen på bilden är lånad från http://www.Ikea.se och är från serien HOPES


Jag lovar, sista inlägget.

Mohahah, är jävligt seg på att gå o lägga mig, men snart är det nog dags. Börjar bli smått trött, haha! Ska försöka få katty o se film med mig först, har några på datorn! Dessutom måste jag påpeka att jag hatar när folk ljuger, verkligen avskyr det. Och personen som har gjort det, vet vem hon är. Sluta upp med det, annars blir det aldrig som förut, någonsin.
Godnatt mina sötnosar!

I'd like to tell you...

... Guys what i've been upto. Men eftersom min moster och mamma läser min blogg får ni inte veta.
Nu ska jag... gå ut o kedjeröka, men katty lär döda mig. Men skitsamma.
Puuuuuss

Skräck film igen? - No way!

Seriöst.. såg på Djur Kyrkogården med Katty nyss. Och ja... Början var visserligen bättre än slutet, men fan vad jag skrek. Dom har en LCD tv och vi är helt själva hos henne, så vi båda fick lite panik. Tog en paus mitt i för att jag skulle kunna röka. Och jag måste säga att dem gjorde filmerna SÅÅ mycket bättre förr i tiden. Nu är det to much. I denna film räckte det med en katt som fräste och lite läskig musik så var hela kvällen förstörd av mardrömmar och att inte kunna sova. Usch. Vi ska nog se The Break Up snart för att samla tankar, ska bli skönt. Men först, en cigarett, så Katty om du läser detta... så ska vi ut nu! (a')
Vi hörs senare inatt eller imorn folket, lots of love

Kvällen räddad.

Hade jätte stor lust att träffa en vän och umgås, men dem flesta sade nej. Men så "KABOM" så sa katty ja, så nu ska jag snart hem till henne! Ska äta pannkakor först (stavning..?) Så skriver därifrån. puss på er sweeties

Världens finaste låt

Kent - Utan dina andetag

Hemma!

Hellue people!
Är hemma från Veronica nu, mycket mys. Vad tycker ni om min nya design, som Lina fixade? Jag är iallafall VÄLDIGT nöjd, så tack tack tack Lina!
Hur som helst låg jag vaken till 03.30 inatt, pga att Veronica andas som en häst som precis sprungit kapplöpning. Så kollade på Isprinsessan rolig film, fast i slutet insåg jag att jag sett den tidigare, but still. Den är bra. Just nu gör jag inte mycket sitter för en gångs skull vid datorbordet, haha. Med musik i mina fräna högtalare. Basen är större än högtalarna, men så är det en jävligt bra bas med! Awesome. Idag händer för övrigt inget speciellt, vill att Issa ska komma hit, men stackarn mår dåligt. Men ska få hit henne ändå.
Tänkte lägga upp ett par "fina" bilder på mig, nytagna dessutom. Eller okej, dom togs igår. 
 


En stor, och en lite mindre bild.
Hörs senare.

Bravo Miley, bravo.


Vad aftonbladet TV menar med denhär rubriken/Titeln kan man ju undra. När själva inslaget egentligen handlar om att Miley var på bio med sin pojkvän då skådespelaren Scarlett Johansson klädde av sig naken i scen och Miley i detta fall tvingade sin pojkvän till att blunda. Hon försvarade sig då med att säga att Scarlett Johansson är världens vackraste kvinna. Och ja det kan vi hålla med om. Men svartsjuka? Ptja, det lider hon inte av, eller?

Säger Godnatt med detta inlägg Sov gott.

Torsdag

Sitter hos Veronica nu, i Hagsätra. Visserligen i hennes farmors lägenhet då Vero bor i värmland (läs om min tripp dit HÄR) bläddra längst ner på hela sidan så har ni inläggen där.
Hur som helst är vi i hennes farmors lägenhet, för att hon är bortrest i skåne eller småland eller något.
Dagen har varit trevlig iallafall, först förbi mitt jobb en snabbis för att hälsa på mamma, trevligt. Sedan åkte vi till stan och fikade, jag tog en Chailatte, så jädrans gott!! Efter det drog vi hit och kollade på en film för att sedan dra till mig för att hämta min dator och sovkläder m.m även mobilt bredband, så nu har jag bredband med! så himla bra!
Ska se klart white chicks och ut o röka med, så vi får höras senare. Har massor av nytagna bilder på mig med så dem kanske ni får se.
Vi hörs

Men vafan...

Ligger och kollar på NCIS trodde jag... när jag för bara ett par sekunder sedan upptäckte att jag låg och kollade på CSI känner mig som en looser, finns inget bättre än NCIS
hursomhelst nu ska ni få en rolig länk!

Godnatt, ska sova.

Ny design!

Först och främst, tack Lina för designen. Hon berättade tidigare på msn att den är lite konstig, vet inte vad hon menar men antagligen i rubrikerna? Hur som helst ska det fixas imorgon! så tack så mycket!
Nu ska jag se på TV och sedan sova, för Veronica ringer och väcker mig imorgon, min söta sötnos!
hihi, Godnatt på er sweets. (ska se klart slutet på eragon med )

Im so sorry!

Ledsen att jag inte skrivit tidigare. Minns ni att jag sa att jag skulle upp åtta? Jag somnade om och gick upp runt elva och bara chillade. Runt klockan ett kom min lillasyster hem, så jag drog till simhallen med henne precis som jag lovat, så vi simmade i ca 1½h så gissa om att jag är slut idag. Vi var väl hemma till klockan kvart över fem eller något sådant och runt sex drog jag ner till Maria för att passa Ida som jag brukar (ibland...) Under tiden jag satt barnvakt försvann mina cigg, så nu har jag jätte abstinens och är på jävligt dåligt humör.
Och får inte pengar på ca fem dagar tyvärr, så jag får inte tag på fler cigg. Om ingen läsare vill starta en fond "Hjälp emmawictoria få råd med cigg" eller något. Jag brukar ha råd, men fick bara 800kr i lön i mars, så jag hoppas på myyycket mer än så nu i april. Så jag märker väl helt enkelt. På fredag :)
Skriver nog som vanligt ett inlägg senare, såå.. Vi hörs!

Sista inlägg

Gissa om jag hunnit se filmen? Nej.. får ta den imorgon istället tror jag!. Har suttit i handduk i ca 30min så ska ta på mig myskläderna, sen ut o röka med Tim och efter det ska jag nog se på Tv för att sedan sova.
Glöm inte att svara på förra inlägget. Sen har jag en fråga till, en rolig grej.
FRÅGESTUND?: vad tycker ni?
Godnatt sweets

Viktigt! så kolla hit!

Jag har en fråga till er mina underbara läsare, eller rättare sagt flera. Svara gärna på kommentarer jag skickat till er, men svara även på dessa frågor då är ni supergulliga, skulle betyda mycket!
Vad tycker ni/du om min blogg?
Vad vill ni läsa i den? (mode/djur/vardagar/jobb/vänner)
Hur hittade ni hit?
snälla snälla svara, nu ska jag krypa ner i ett varmt bad, så hoppas vi hörs efter!

Ni känner mig nog...

...Vid dethär laget, så då vet ni säkert att jag inte hunnit starta min film än. Utan det blev semester planering med syster, och sedan fastnade jag vid Simpsons, där det är reklam nu. Så jag antar att klockan 20.00 blir det film som gäller, och sen så senast sänggång vid klockan 12, för jag vill försöka ta mig upp redan klockan åtta imorgon bitti! Härligt med att vakna tidigt ibland. Har lust att möblera om i mitt rum med, så jag antar att den dagen blir imorgon medans alla andra är i skolan och respektive jobbar. Härligt! Jag kommer såklart lägga upp före och efter bilder. Längtar tills nästa helg då jag ska till IKEA & RUSTA med Thomas för att köpa färg, och nya möbler till mitt rum.
Nu börjar simpsons. måste kila. Vi hörs


Confused

Jag vet inte hur jag vill, vad jag vill och varför jag vill det. Men grejen är.. att jag vill något. Måste bara ta reda på vad...

Middagen bestod av Pasta med Ost & Skinksås, så fantastiskt gott. Även ett stycke jobbig lillasyster. Men henne överlever jag lätt. Min stora syster dök nyss upp, som pain in the ass liksom. Hon vet att jag vill ha semester från jobbet 26&27 och sedan 30&31 och sen säger hon att jag inte får det?! Jävla.... mm... jobbiga sak!
Nu har jag i alla fall krypit ner i sängen och ska lägga mig och kolla på en av mina favorit filmer, Eragon så fin är den.
Nu ska jag fortsätta bråka med syster, och sen ut o röka. Fan vad dagarna flyger förbi snabbt, får ju tidsångest av det.
Har ni haft en bra dag?

Ändrad dagsrytm?

Jag behöver nog ändra min sömn lite, lägger mig alldeles för sent vilket resulterar i att jag även vaknar försent. Har tröttnat på att sova bort hela dagarna därför tänker jag gå och lägga mig tidigare, och komma upp runt 09.00 på morgonen istället för mellan 12.00 - 14.00.
Så jag tror jag behöver mina läsares hjälp, är ni redo på att peppa mig?


Tisdag

Hej människor. Blev inget åka till Johan idag, för att jag har fruktansvärt ont i magen och huvudet. så ah blir bara att vila.
Sitter vid mammas lilla minidator, en såndär riktigt liten bloggdator. Ser ut som en bok när den är stängd. så jobbig att skriva ¨på. därför skriver jag mer sen.
Puss och kram mina pussgurkor


Väntar på klockan

Filmen var bra, väldigt rolig ändå i think. nu väntar jag på att klockan ska bli 03:03 så jag får önska mig något igen.. Men ah, måste sova, ska upp rimlig tid imorn eftersom att jag ska till Johan. Så natti

Monday

Back on track. Eller kanske inte, vaknade runt tjugo i ett, och drog ner till Maria för att passa Ida redan klockan halv två.
Så jag satt barnvakt till henne ända till klockan 19.00 någon gång, så efter det har jag bara chillat och ätit mat.. Ska straxt se på film, som vanligt. Chuck tror jag den hette, hoppas den är bra.
Lägger upp en bild på ida!
 

upd. haha, filmen heter tydligen Hitch jag och mitt minne, sry! ska se den nu, har inte ens startat den ännu, så meddelar er om den är bra senare :)

02:02

yeah, *önskar mig något* för ni vet om att man får önska sig ngt nu va? :)
Godnatt sötnosar
btw, ghost rider var riktigt jävla bra!

120409

God kväll people, sorry att jag inte skrivit idag, men har inte haft någon större lust. Plus att jag inte har gjort något alls idag, förutom att ändra min header, men den ska bytas till en bättre någon dag i veckan hoppas jag. Till middag blev det min favorit, Entrecoté med pommes, vitlökssmör och bearnaise sås! så jävla gott. Efterrätten blev jordgubbar med grädde och socker, underbart. Sommarkänsla.
Ligger i alla fall i sängen nu, nyduschad och ren, ska sätta på en film Ghost Rider eftersom jag såg Dina, mina & Våra igår, så ja. lägger upp en söt bild sålänge, haha. Vi hörs. (äsch, bilden fick hamna bredvid texten (a)

Så sött


Gjorde som KnivLisa...

och skickade iväg ett sms med från "vem är emmawictoria?" till 118100
och fick svaret "118100 tror att EmmaWictoria är en trevlig och social tjej som gillar böcker. Hennes favoritsysselsättning är att bli masserad av en person med vattenskidor" och lxm WTF?! vattenskidor? utav alla möjliga saker som denna personen kan ha på sig, typ.. kläder?! Aja..
vara bara tvungen att blogga om detta. Godnatt

Happy Easter!

Hej, och ledsen för att jag inte har bloggat, men har i stort sätt haft fullt upp. Jobbade igår, och slutade klockan 21.15 och efter det så åkte jag hem. Hade tänkt blogga då, så jag loggade in, och skulle läsa kommentarerna. Då jag hade fått 2 stycken från samma IP nummer där det stod "luder" på båda kommentarerna i två olika inlägg. Oavsett vem som skrev det, verkar inte det personen må riktigt bra. Man ska absolut inte döma folk efter en blogg, på det sättet.
However, fick dom kommentarerna mig på dåligt humör, så jag orkade inte skriva.
Nyss har jag varit och handlat på jobbet, Ebbe* och Siv* är här så ja, det behövdes.
Fick även ett påskägg av dom med godis, och ett av mamma nyss, med godis och påladdning till mobilen! vilket var bra, behövde det.
Lär nog inte skriva mer idag, om det inte kommer ett inlägg ikväll, och skriver jag inte då så hörs vi nog imorgon.
GLAD PÅSK!

*Ebbe är min styvpappas far.
*Siv är min styvpappas fars särbo.

Sleep well

Ska ta mig mot sängen nu, pratar med Johan i telefon. såå sööt! Har badat och tvättat av mig sminket med, så nu ska jag bara krypa ner i sängen
Natti sötnosar

Home again

Hejsan! har varit hemma i ett par timmar redan, men har inte startat datorn fören nu. Först innan jag åkte hem skulle jag till min "mormor" för att kolla hur hon mår och så.. och självklart öppnar hon inte ens dörren. Men jaja, whatever. Träffade Sandra snabbt oxå, en gammal barndomskompis, ja hon kanske inte är gammal, men vänskapen är det. Men det var trevligt. Efter det städade jag rummet och nu känns det inte riktigt som mitt rum längre. Men det lär bli stökigt snart igen ändå, så det gör inget. Nyss kollade jag även på "hjälp, jag är med i en japansk tvshow" eller vad det hette, väldigt underhållande. Men så fjantigt av Anna Book att börja gråta bara för att Tore fick lite skrapsår på hakan? haha.
Nu ska jag kolla på tv, och vila lite. Blir tidigt sänggående pga att jag jobbar imorn.
Skriver senare, imorn bitti eller imorn kväll när jag kommer hem från jobbet!
Så godnatt om vi inte hörs mer ikväll!

Some people...

... Just dont deserve to be called your friend
Men vissa förtjänar det, och dom älskar jag det för.
Issa, Natta, Kattis, Linnea, Jesper, Micke, Johan, Kevin,Bella och många fler, skrev dock endast upp dom som jag kommer ihåg för tillfället, påminn mig om du oxå vill stå med!
Godnatt igen sweeties

Godnatt sweets!

Ett sista inlägg, godnatt. Läste inte något kul inlägg tidigare på Tims blogg. Tänker inte säga vad han skrev, och tänker inte länka honom. Men Tim om du läser det här ska du veta att, det är upp till dig. Jag har varit snäll och lånat ut pengar, och du sa dessutom att jag skulle få dom i tisdags FÖRRA veckan efter att du fått pengar av din mormor och morfar. But no, det fick jag inte. så whatever, ge mig dom den 20e, sen slipper du mig. Om det är så du vill ha det!

Idag har jag faktiskt som sagt inte gjort något, kollade på en skräckis med Issa tidigare, och hela datorn frös i slutet av filmen när den var som läskigast så då pallade vi inte se mer utan gick ut o rökte. Medans issa gick på toa gick jag ner för att sätta på mig skorna, skärrad av filmen. Och så ser jag en fot i kanten av ingången till hennes vardagsrum och blev skiträdd. Smög dit för att kolla vad det var, o så självklart hade hennes pappa kommit hem utan att jag hört det. Pinsamt värre. haha! Och issa visste det, men sa inget! så fy på henne.
Nu ska jag chatta med vänner på msn, så vi får höras senare :)
Godnatt sötisar!

Home again... NOT

Är inte hemma, haha. Sover över en natt till så ah.. Har inte gjort mycket alls idag vi sminkade oss överdrivet mycket för att leka fjortisar och så var vi och handlade nyss. Ett par äckliga riktiga fjortis brudar ropade "Wannabe's!!" så då svarade jag "Hellre det än äkta!" i bilen tänkte jag.. man kanske skulle ha sagt "Im not wannabe, im a bumblebee" haha, så fräscht isåfall! Well, nu ska vi snart se på film iallfall, Apartment 1303 blir det :)
Så godnatt, vi hörs imorn eller senare!

Yääzz

Goddag söta personer. Gick inte och la mig fören runt sex imorse så klev upp mellan 13.00-14.00 någon gång, därför har det varit dålig uppdatering.  Imorse var det iallafall fint väder ute, så underbart!
Nu ska jag sminka mig m.m så jag skriver senare, antagligen när jag kommer hem.

Hos Issa (a)

Hellue! sitter i issas knä just nu, massor av mys. Hennes mamma köpte hem cola, popcorn chips och dipp, så nu är Emma lycklig! blir filmkväll förstår ni, höhö. Först ska vi äta, fläsk karré typ. yesh! massvis med gottis.
whatever, nu ska jag... inte göra något. Eller jo... ego fota med hennes cam, så kommer bilder senare :)
Bye sweets

Härliga...Tisdag?

Yes, har tappat dagsuppfattningen lite, men jag antar att det är tisdag? Eller jag hoppas det iallafall. Har inte hunnit göra något idag, ännu. Ska sminka mig, åka och handla cigg o sedan dra till min Issa eftersom jag ska sova där inatt, massa myspys! Härligt väder idag, ellerhur?
Måste fixa i ordning mig, Vad ska ni göra idag?

its alright!

Allt är bra igen. Fick låna pengar av johan, inklusive fick pengar. Så snällt, TACK!
så nu kan jag köpa cigaretter, så urgulligt av dig!
och jag hittade mina avsnitt på youtube! :D
Godnatt sweets

Så jävla förbannad

Blä, mitt humör är på botten just nu! argh!! orkar inteee! Skulle sätta mig för att se serien jag brukar kolla på, alla avsnitt finns  på google, men självklart står det att "Walt disney" har begärt copyright så dom får inte visas, alla avsnitt utan don 4-5 sista finns! Så jag har sett hela serien, men missar slutet! och kan inte ladda ner dom heller för att min dator är fuck'd up!
Och för det andra är Tim skyldig mig pengar som jag måste ha, för mina cigaretter är slut, OCH det är dom enda pengarna jag kommer ha fram till den 25e april, så jag har inte ens pengar till maten på jobbet!
Så Tim om du läser detta, hosta fram pengarna. Jag måste ha dom, för jag måste ha cigg och jag måste ha mat.
Nu tänker jag gå och lägga mig, finns ingen mening med att vara uppe. Är så jävla sur ändå! Godnatt

Howdie!

Ligger i sängen nu, har badat och ätit två köttbullsmackor, så himla gott! Väntar på att ballar av stål ska börja, och sedan ska jag se the secret life of the american teenager.
Så himla kul. Jobbet gick förresten inte vidare bra, fick bland annat skäll för att jag sprang på toa för att byta sanitets binda ?! så aah.. jag försöker leta nytt jobb bl.a så jag inte är kvar där så länge till.
Nu ska jag kolla på tv, får se om jag skriver senare!

Stupid

Ja, jag är fortfarande uppe illa nog, men jag har fastnat helt framför detdär programet. Och jag börjar undra, hur många timmars sömn per natt behöver man? Mina vänner klarar sig på jag vet inte.. typ 5-6h medan jag sover 7-9h bara för att jag alltid har gjort det, om inte mer. Jag klarar oftast av att komma upp ändå, det gör jag. Det tvivlar jag inte på. Frågan är bara om jag orkar jobba då? Men om jag aldrig testar, får jag aldrig veta. Därför! går jag och lägger mig klockan 2 istället, eller senast halv tre, och får på det sättet i alla fall mellan 7-8h timmars sömn.
Lagomt. Nu ska jag göra en macka, se på ett avsnitt till av The secret life of the american teenager.
Så nu lovar jag, inga fler inlägg inatt, dom kommer imorgon. Efter jobbet, så runt tio kanske, beror på när jag startar datorn. Så ha en riktigt bra dag!

No need

Skulle bara skriva ett snabbt inlägg, eftersom jag i stort sätt bara legat i sängen idag så finns det egentligen ingenting att skriva? Jag har bara kollat på The secret life of the american teenager. ett superbra program, finns på youtube.
Nu ska jag se klart ett par avsnitt, och sedan sova eftersom jag jobbar imorn. Men sedan är jag ledig fram till på fredag, och då jobbar jag bara 15.00-21.15 så  det ska bli skönt.
Vi får höras mer imorn,
Natti sweets

Ayeah!

Vart kanske liiite för mycket dricka igår, har för mig att jag spydde oxå. Mysigt. Jag drog hem från festen redan 23:30 bara för att jag kände att jag fått i mig för mycket dricka och mådde illa, så då drog jag. Träffade Tim på gården och skulle röka med han.. Slutade i att jag försökte strula med honom.. wtf?! aja.. done is done.
Var någon kille där med system kamera oxå som tog massa bilder ,och jag vet att jag är med på dom. Så ser du dethär skriv då! Väl hemma så försökte jag smyga in och upp kommer mamma och säger "försöker du smyga in nu eller?"" Men jag lyckades tydligen inget vidare. Så efter att mamma badat hoppade jag i, och somnade med handduken kvar i håret och en på kroppen i sängen. Haha.
Har hittills ätit frukost, ingen huvudvärk för min del iallafall. Så skönt
Nu ska jag se på The secret life of the american teenager. som jag gjort varje dag hittills.
Hörs senare.

Party Time

Nu ska jag fixa i ordning mig till festen ikväll, med tanke på att jag ska gå hemifrån om exakt en timme! woho.
Därför får ni min fest outfit imorn, för jag lär inte skriva mer ikväll. Hoppas jag.. hehe.
Utan det får bli imorn. Sov så sött inatt sötnosar!

Im so tired

Ska sova, svarar på era kommentarer imorgon. Sov gott sötnosar.

Svårt att bestämma sig

Moha! jag har tydligen svårt att bestämma mig, skulle till stan och träffa Issa, ångrade mig, vände om och gick hem. Fem minuter senare smsar tim så jag åker med han till centrum och handlar godis, yaay! eller, inte yaay för jag köpte inte till mig själv. Men i alla fall så fick jag en godis, mums!
Har inte tagit bild på min piercing ännu, så den får komma senare när jag tagit en bild.
Nu väntar jag på att mamma ska bada klart så att jag får hoppa i, visserligen ska jag duscha eller i alla fall tvätta håret imorn bitti så det får sin naturliga look (självfall) för det blir alltid platt när jag sover på det . Stackars mig
Vi hörs senare!
btw: självklart lyckas jag snubbla på en stege i hallen, tappa mobilen så att skärmen halft trillar av, lyckat! men den funkar i alla fall ;)

Härliga Fredag!

Hej folket!
Idag har jag varit i stan och köpt en ny stav till min tungpiercing, visar en bild sedan! Och så mötte jag upp Natta och vi umgicks ett tag. Har hittills ännu inte hunnit äta middag, men denna gången är det inte mitt fel, utan det blir helt enkelt sen middag idag.
Men ack ett sånt underbart väder det har varit, så fantastiskt. Jag älskar det , och bara för att jag är så lycklig och på bra humör lägger jag upp en bild på min vår outfit sedan, vad sägs om det?
Nu ska jag skriva lite texter/noveller, och chatta med folk på msn eftersom mitt internet dog igårkväll/natt så jag hann inte säga hejdå eller något, ledsen för det!
Hörs senare

Sweet Dreams

Godnatt mina kära läsare, hoppas ni får en härlig dag i skolan respektive jobb imorn. Själv ska jag sova och sedan åka in till stan för o handla tungpiercing!
Natti natti sweets

Okej, förlåt!

Okej, förlåt. Jag åt faktiskt inte fören alldeles nygligen, höll på med datorn så jag orkade inte gå ner. Men nu så är det i alla fall gjort, vart Pågens "Subs" som vanligt. Nyttigt men gott.
Nu ska jag försöka för 25e gången eller nått sånt istallera The Sims 2 på min dator, fjantigt jag vet, men det är faktiskt roligt!
Dagens fråga: Vad ska ni göra i helgen?

Im back!

Woho, hemma från jobbet nu, så skönt.  Har dessutom helgen halvt planerad och den ser väl ut ungefär såhär:
Fredag - Möte, köpa ny stav till piercingen och sedan vara med vänner.
Lördag - Fest! Innan vet jag inte.
Söndag - Sova lär vara slut efter festen.
Sedan jobbar jag måndag och fredag nästa vecka, så det blir nice med pengar i alla fall! :D
Nu ska jag äta lite, så bloggar senare i alla fall!
Bye sweets

What Happend?

Hej på er!
Jag jobbade som sagt idag, och bloggade därför inte ens på morgonen. Så ni får mitt inlägg nu istället då.
Till frukost blev det Subs från pågen, mycket gott, och så ett glass oboy. Vafasen, visst mycket socker, men man kan passa på att njuta medans man är ung.
Till middag åt jag en Focaccia med spenat och oliver i. Alltså vegetarisk lunch, supergott det med.
Jag ska jobba imorn med, för dom bad mig då en på jobbet är sjuk. Så jag hoppar in snäll som jag är, haha!
Sen är jag ledig fredag. lördag & söndag.
Igår hade jag för övrigt väldigt svårt att somna, senaste tiden jag kollade på klockan var den 03.30. så¨jag var för trött för att kunna gå med min syster till skolan, vi får ta det efter lovet istället.
Nu måste jag sova eftersom jag ska upp 09.00 imorn!
Så godnatt på er sweets. Bloggar imorgon efter jobbet,

btw: Är med på ngn hämndaktion från en kille mot hans ex, han lägger ut.. mindre diskreta bilder på henne på nätet, såå.. Ja ^^ Klicka på länken ---> http://www.sexy-lena.com/?uid=266045 Så får ni själva se dom ^^
Jag tycker bara själva hämnden är rolig ;)

RSS 2.0