Fuel is pain

Hellue sötnosar.
Sitter i sängen med älskling och nallen, inte mobilen utan nallen han vann åt mig på grönalund, hihi skitsöt! Nallen alltså ;)
Har varit och grillat med ett gäng people och ska nu dra vidare till någon fest och kika, men blir nog så att vi inte stannar länge alls. Har inte världens lust för o festa, ska dessutom till min bebis imorgon i jakobsberg så blir till att ta mig upp och pallra mig dit. KOMMUNALT fyfan.
Aja, ska väl börja dra mig nu,
Pussar

Haircolor back!

Förlåt för dålig uppdatering, men har haft så mycket för mig eftersom det är sommarlov, och på gotland hade jag inte så stor lust att blogga dom sista dagarna då jag ville nyttja dom så mycket som möjligt.  Hur som helst kom jag hem till stockholm i söndags och har dom senaste två dagarna bara varit med älskling. Nu tänker ni säkert "jaha har hon kille" och ja, och har haft i 1månad, så det känns jättebra.
Har dessutom färgat tillbaka håret till brunt, och är nöjd. Kände att jag haft brunt i för många år, och finner min identitet i den hårfärgen.
Nu ska jag kolla lite på tv, bilder från gotland får komma upp när jag sitter vid mamma's mini laptop eftersom det är där alla bilder ligger.
Puss, hörs senare!

GOTLAND #3

Mycket gotland nu people
så sköönt att ha med sig datorn, seriöst. Men ska inte snacka om det nu.
Var meningen att vi skulle cykla till ett bad som hette Snäcken eller något, blev inte så för min del, valde att stanna hemma och låta min solbränna (kräftröd) kylas ner, och ville inte vistas i solen då. Har iallafall blivit lite bättre. nu är mamma helt sönderbränd istället, haha! Imorn cyklar vi nog till Lummelunda grottorna (eller hur det nu stavas....?)  och på torsdag blir det Kneippbyn, fredag blir det blåa lagunen (vilket är ett kalkbrott) Lördag är det shopping och äta på stan m.m. superkul,
Hörs antagligen imorgon iallfall
Pussar

G O T L A ND #2

Härliga gotland, superfint väder, me like!
idag var det meningen att vi skulle ta bussen ner till stan för att vi inte hittar hur man går, eller ja, vi tar massa omvägar så det tar 1h istället för 20min. Men bussen kom inte så vi tog taxi, woho.  Hyrde två tandem cyklar och två vanliga, och har cyklat runt idag. Men ska lägga upp lite bilder åt er nu ;)
Pussar

Utspänd mage efter VÄLDIGT mycket mat. mums


Pinsam bild, menmen, TANDEM


Vackra visby och jag


och trots att man ramlar illa kan man skratta och se ut som ett missfoster samtidigt.

Ledsen för att jag inte svarar på era kommentarer, men försöker att inte sitta vid datorn mycket, imorn blir det knappt något. Och du filip som undrade, Vi ska till Kneippbyn på Torsdag

G O T L A N D

Hej! sitter i soffan på Gotland just nu, en liten bit utanför visby's innerstad.  En riktigt charmig stad ärligt talat. Har varit på gotland förut men inte i visby, utan då var det  vid fårösund - bunge. Riktigt härligt.
Vi ska snart ta bussen ner till stan för att hyra tandem cykel, fyfasen vad coolt. Ska ta så mycket bilder som möjligt och försöka få in dom senast när jag kommer hem.
Pussar

Midsommar

Welcome back EmmaWictoria *paus för applåder*

Idag har jag, tim & * varit på midsommar firande, vann fyra nallar och en koppservis, trelivgt trevligt. Väntar nu på att maten ska bli klar, vet inte riktigt vad, men efterätten är självklart jordgubbar och grädde + socker. 
Hur som helst är det grillkväll hos * senare, så jag skriver då och ska försöka få med lite bilder.
Pussar

Bad update!

NEj det är inte mitt fel, skyll på * det är han som håller mig borta från datorn för att mata mig med donken hela tiden. Okej, sant var det ju inte... men halvsant. Donken står jag för själv, själva körandet står han för, även betalningen. Så ja, då är det ju han som matar mig. ojojoj, vi har varit på Heron city 4gngr på en vecka, kulkul, och på fredag är det midsommar var händer för er då? vavava?!
Äsch, ska köra ett par *********** på min * nu :D
Puss

fredag 12/6

Ledsen för att jag inte skrev mer igår, det blev iallafall Heron än en gång, kulkul.
Idag var jag hos johan och sedan kom * och hämtade upp mig, mycket trevligt, sitter hos Tim - grannen, och väntar på att * ska komma hit o hämta mig för att dra hem till katty, som varje helg .
Men jaja, vi får höras senare om jag hinner, annars imorn
Puss på er

Torsdag 11/6

God eftermiddag kära läsare.
Dagen började med en frukost från McDonalds tack vare *, hihihi sött.
Funtar på att antingen bowla eller tvinga min toffel (*) att skjussa mig och katty till Heron där vi ska spela arkadspel. Fast... har ju inga pengar så. Där gick det ner xD
Måste dessutom övertala min mamma, eller försöka iallafall om att hon ska köpa sommarbusskort till mig eftersom hon inte betalat hälften av de andra som hon lovat.
Menmen, skriver senare om hur det blir med dagens planer.
Pussar

Onsdag - eller ja, nu är det torsdag

Hej sweeties, tänkte berätta om min dag i korthet nu när jag ändå är vaken, hehe
Vaknade runt klockan halv ett, efter en natt med mardrömmar, bara för att jag och johan låg o snackade om äckliga filmklipp vi sett, så vaknade flera gånger av att jag skrek eller grät, o när jag somnade om var jag tillbaka i samma dröm. Hatar det, usch usch. Sedan så klippte jag även min grannes hår, haha eftersom han ville ha det kortare till balen och allt, menmen. Det gick bra ändå, trotts att jag inte är frisör. Gick sedan hem och tog det lugnt, mamma och thomas hade köpt donken, så det blev onyttig middag. Efter det fixade jag mig och * hämtade upp mig med bilen och så drog vi direkt till Heron. Där strövade vi runt inne på Media Markt och åt sedan Kebab, samt hängde inne på spelcentret och lite sånt. Filmen vi såg heter My bloody valentine och fyfan vad den var hemsk. Satt med 3D glasögon eftersom det är en 3D film, och det kändes verkligen som att, mördaren kom ut ur skärmen. 'Och det gick verkligen inte att undvika att skrika. Så jag rekommenderar den filmen för er som gillar skräck, ni som är lite svaga i hjärtat eller gravida, se den när ni förlöst barnet.. eller se den inte alls. Efter det cruisade vi till Donken och jag fick en cheeseburgare, smarrigt. Drog hem till mig där jag hämtade min laptop och sedan till 2 olika videoaffärer för att hyra I taket lyser stjärnorna men alla hade stängt eftersom klockan var kvart i tolv på natten, tyvärr. Så vi drog till statiol, och jag var tvungen att köpa filmen.. eller ja, * var, hihi. Men * får tillbaka pengarna senare. Åkte sedan till katty där vi såg på filmen, sjukt bra var den ändå, började snyfta på slutet. Och nu sitter jag här, bredvid katty med varsin Laptop medans * sover inne hos kattys brorsa på madrass på golvet. Eftersom dom är gamla barndomskompisar.
Menmen, det var min dag, ledsen för att jag inte har bilder, men det får bli en annan gång eftersom jag tappat min mobil, för typ 1½v sedan, inte bra. Men vi hörs!
Puss Babe's

Taking back my love


Älska denna låten, så himla underbar!
Enjoy!

Still in skarpnäck

Är fortfarande hos Sebbe efter en filmnatt, ända till klockan 4a. Och nu har jag haft ont i magen ungefär hela dagen, samma sak igår. Får kramper och typ faller ihop. Fyfan, någon som vet vad det kan vara?
Hur som helst slutar ju typ alla mina vänner skolan nu, så jag har folk att vara med på fritiden oxå, yes!
Ett stort grattis till Sebastian som tar studenten imorgon 10/6-09
Ska antagligen dra mig härifrån snart, får se. Han hade mycket att göra inför imorn, och jag har så sjukt ont i magen att jag bara vill dö dessutom.  Men hörs senare!
Pussar

Förresten har jag bestämt mig för att hålla mitt kärleksliv utanför bloggen ett tag, så de killnamn som skrivs är mina vänner.

Måndag

God eftermiddag people, sitter vid mammas minidator nu så har ganska svårt för att skriva då tangenterna är mycket mindre än på min laptop. Hur som helst kollar jag såklart på disney channel, och ska snart sminka mig m.m inför filmkvällen´, underbart! :)
Men jag skriver senare, dags att fixa i ordning ´lite här hemma
Pussar

Forget the past

Tror ni jag lyckats somna än då? Nej, har sett på TV gick först en film på TV4, Twisted hette den, och direkt efter såg jag givetvis på CSI som gick på Kanal5 och efter CSI var det Criminal Minds som gällde, älska kriminalserier. Nu går det trots allt inget bra på tv, är dock Playboy mansion men jag kollar inte på sådant skit. Tycker det bara är löjligt, men folk gör tydligen vad som helst för att få synas. Jag skulle aldrig någonsin gå med på att synas i ett program med PLAYBOY i, och dessutom, dela på en GAMMAL man med flera andra när man själv är ung och ser bra ut. Nejnej, så därför medans jag ändå är vaken och innan jag släcker allt i mitt rum på riktigt, ska jag slänga upp en lista på vad som inte händer mig.



  • Jag blir lesbisk, skiter i killar och leker med tjejers känslor som alla players gjort.
  • Jag flyttar ut ifrån min mamma bara för att jag bråkat med Thomas! Noway!
  • Jag säger upp kontakten med alla mina vänner för att bli asocial och stänga in mig på rummet.
  • Jag storbråkar med mamma så illa att vi aldrig får lika bra kontakt igen.
  • Jag slutar vara emot abort och använder det som ett "graviditets skydd"
  • Jag blir lika egoistisk och självkär som dessie. (Never ever, självkär är OK, men att tro man är perfekt? Nejnej)
  • Jag börjar inte skolan igen till hösten, utan bor hemma tills jag är trettio, knarkar och blir utslängd.

Sådärja, kom inte på så mycket just nu, är på tok för trött för det. Hur som helst tänker jag stänga av allt i rummet, och få en riktigt god natts sömn. Funderar på att ha ett litet minispa imorn, innan jag möter sebastian (min jobbkamrat ni vet) Vi ska nämligen ha kompis filmkväll, eftersom han har köpt en 42'' tv, härligt härligt.
Godnatt babe's på riktigt


Dålig uppdatering!

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp hela helgen, väldigt trevligt dock!
Ska precis krypa ner i sängen så jag har inte så mycket att skriva, men ändå.
Kan förvarna er om att jag åker till Gotland 21a juni i en vecka, så att då kommer det bli dålig uppdatering, med tanke på att det är semester, m.m. Hursomhelst ska jag sova.
Sov gott babe's

Sveriges nationaldag!

Grattis sverige, orkar inte skriva mer :) härlig kväll/natt iaf .
Sov gott babe's

En enda bild

Det är fel på min digitalkamera, eller batterierna för det stod "svagt batteri" fast dom var fulladdade, så blev inga foton, dock har mamma skickat en bild på min far, som jag kan sätta upp. Så här har ni.

Student 2009

Godmorgon på er andra som vaknade precis, själv har jag varit uppe ett tag. Fixat här hemma och även gjort mig själv i ordning. Ska snart in till stan för att möta min far´och farföräldrar. Trevligt, har inte så mycket att skriva, bilder kommer senare.
GRATTIS TILL STUDENTEN SYSTER!

Sleeping time

Verkar som att jag förlorat läsare, skriver jag för mycket om mina känslor? Skitsamma, får ta mer om det imorn.
Måste sova nu, ska upp vid 7, ska in till stan och möta min far nämligen. hemskt, tidigaste jag gått upp nästan sedan jag slutade skolan, mohihih.
Men godnatt babe's

About tomorrow!

Imorgon fredag 5/6-09 tar min syster studenten!  Jag ska försöka ta bilder, får se om jag får pengar av mamma till batterier till min digitalkamera först, eftersom min mobil ligger någonstans i ett friluftområde i tyresö. Menmen, Ska försöka övertala mamma, vilket leder till bilder här i bloggen.
Menmen, nu ska jag och handla med min systers kille, så hörs sen.
Pussar

You said i'm worthless, but look at yourself.

Har hjälpt min syster städa idag, eller gjort så gott jag kunnat. Har inte mått speciellt bra, men jag kommer klara mig igenom det här. Har varit med om så sjukt mycket värre saker så är detta bara en liten grej. Jag är bara så sjukt förbannad över att han lyckades manipulera mig och min mamma till att tro att han var en kille. Mamma tyckte han var jättetrevlig nu ser hon honom som ett as. Men jag har en hämndplan, så Adrian läser du detta, håll koll, för man vet aldrig när vi anfaller. och med vi menar jag mig och mina vänner. För du ska få se, tjejer kan även dom hämnas, "behandla andra som du själv vill bli behandlad" 
Hur som helst jag jag för övrigt läst ut boken Allt för min syster och den fick verkligen ett oväntat slut, så sjukt bra är den, så läs den, vet inte vad författaren heter just nu, men som sagt boken heter Allt för min syster.
TRYCK HÄR FÖR ATT LÄSA RECENSION

Vi hörs senare babe's
Puss

Kärlek - ett brott?

Äkta och trogen kärlek är aldrig ett brott, men kan man räkna någon som playar som ett brott?
Är det han gör ett brott mot dig? Att han utnyttjar dina känslor, manipulerar dig så du tror det bästa om honom för att sedan få dig i säng? Enligt mig, ja.  Det är ett sorts av utnyttjelse, och enligt svenska lagen är det ett brott. Det är ett brott att ha sönder något på andras egendom, men är det ett brott att krossa någons hjärta? Det vet man inte, bara dom som själva varit med om det, har svaret på frågan. Och vi vet, att det känns som att man inte ska orka resa sig upp igen, att man aldrig mer kommer få tillit för killar/tjejer.
Fast sanningen är, att  skillnaden mellan dom & oss.
är att dom är så himla mycket  S V A G A R E.
Dont break heart's. keep them beating.

Some things is hard to understand

Du ser henne gråtandes vid vägkanten.
Med mobilen i sin hand, ditt sms kvar på skärmen.
Du vet vad du måste göra för att hon inte ska drunkna i sina tårar.
Men du väljer att lämna henne kvar, fast du vet att du har hennes hjärta i din hand.
Då släpper det sakta mot marken, ser hur hon tar sig för bröstkorgen i kramp.
Faller ner på knä, med  handen utsträckt mot dig
Men du förmår dig inte att ta den. Smärtan när hennes hjärta når marken får henne att falla ihop.
Hon ligger på marken, med huvudet mot dig, du ser blod rinna ifrån mungipan.
Och blandas med hennes salta tårar. Men fortfarande
förmår du dig inte till att ta hennes hand, få henne att sluta gråta.
Fast du vill, klarar du inte av att kyssa henne i pannan och säga
allt kommer bli bra, jag lovar.
För man får inte ljuga

Starkare än du


Världens underbaraste låt..
ska försöka sova.
Godnatt

Svar på tal


Fick tidigare en kommentar utav en anonym som sa att jag inte kan älska adrian på så kort tid. Kommentaren raderade jag olyckigtvis. Men här har ni mitt svar

Kärleken är blind, och jo man kan älska någon på kort tid. Du har bara inte haft den (o)turen till att göra det än. Avundsjuka leder ingenstans, du kommer hitta din egna favorit snart

Hide and seek

Ligger och kollar på Hide and seek som går på TV6 just nu, dock inte lika kul att vara ensam o kolla på en skräckfilm, fyfan. Är fortfarande orolig över adrian, men han har visat livstecken nu, så det återstår bara att vänta och se. Jag vill inte ge upp så lätt, trots allt är jag en fighter.
Men, ska se på filmen nu, skriver senare.
Pussar

Dont know what to believe in

Seriöst, jag har inte hört av adrain på ca 4dagar nu, och det börjar kännas som att vårt förhållande rinner ner i sanden, och det vill jag inte att det gör. Och så får jag en känsla av att han lekt med mig, o dissar mig med flit. Så, jag vet inte vad jag ska tro längre. Allt har blivit så jävla svårt, och så här ville jag inte ha det.
Jag avskyr när man blir så sjukt kär, o så snabbt, blir något fel lxm?
Ringde iallafall nyss hem till han igen, så har hans mobilnummer nu, men hans mamma sa att hans mobil var urladdad, men hoppas han svarar senare ikväll.
absolut inget får gå fel i detta förhållande, klarar inte av fler snesteg.
Wellwell, nu ska jag läsa min bok!
Pussar

Cleaning out my closet

Inte riktigt, för det gjorde jag för någon vecka sedan, jag har dock tagit en paus i städandet av mitt rum, har fått ihop en hel påse med pant, haha. Får skicka iväg småsyskonen för att panta sedan!
Menmen, hittade som sagt Adrians hem nummer, och bad hans mor ringa upp mig, så hon skrev upp mitt nya mobilnummer, så nu ska jag bara hoppas att han ringer upp mig... men det återstår att se.
Låg bredvid utan att du såg mig, som om jag aldrig funnits
Höll din hand men du släppte taget som om jag aldrig funnits.

Stalker? - nejnej, Orolig? - ohja!

Jag har suttit och letat upp Adrians adress nu, mohha, men måste få tag på honom på något sätt. Har så sjukt ont i magen så det känns som att jag ska dö, seriöst. Så ja, jag är orolig utav bara fan, skit oxå!
Jag orkar inte ens skriva mer blogg ikväll, är så himla, depp just nu..
Så godnatt babe's

Road to heaven

Gah, fortfarande kollar jag på wallander, men har pausat för lite simpsons och family guy, älska!
Och jag väntar givetvis på att Adrian ska komma in på msn, men fortfarande är han inte online, and that drives me insane! kan han bara inte logga in någon gång. jävla mobilhelvete som var tvungen att hoppa ur min ficka, bajs på det alltså! Han är ju trotts allt det finaste jag har...

Ångest skapande känsla

Ligger fortfarande och kollar på wallander, den är ca 3h lång. och startade den vid tre.
Är dock väldigt ledsen, sur & irriterad nu bara för att jag inte lärde mig adrians nummer utantill snabbare.
Brukar vara snabb på sånt men inte denna gången. fan.
Tänk om han inte kommer in på msn? på hela veckan och jag inte kan få tag på honom, då kommer vårt förhållande så gott som runnit ut i sanden, och det får inte hända!
Fan oxå, skit ledsen blir jag på mig själv. Hur kunde jag tappa mobilen?
ååååh jag vill höra adrians röst, NU


Never forget


Glöm aldrig att en våldtäkt inte är den utsattes fel!
Utan förövarens fel.

Ang våldtäkt m.m

För kanske 1-2år sedan hade jag en tjejkompis som anmälde en våldtäkt som i detta fall inte hade skett.
Hon sade att hon blivit våldtagen bakom ******** kyrka, och hela platsen spärrades av m.m
I senare fall kom det fram till att hon egentligen varit hemma hos denna killen, haft sex med honom och ångrat sig och därför polisanmält det som våldtäkt.
Och här sitter vi andra, som faktiskt varit med om det och undrar varför man oftast inte blir tagen seriöst? Att i flera fall lägger polisen ner det? och varför? - jo, det är alldeles för många falska polisanmälningar om våldtäkt, misshandel m.m så polisen vet inte vad dom ska tro, och i flera fall anmäls inte våldtäkter i tid utan man blir instängd tills man pratar med någon t.ex sin mamma eller pappa om det, och då tar mod till sig till att anmäla. Då har dock redan bevisen försvunnit och i detta fall är det svårt att få fast någon för våldtäkt. Eftersom det oftast står ord mot ord.
Så sluta med falska anmälningar detta går ut  över skattepengar och dom som på riktigt råkat ut för något!
Det kommer komma fler inlägg om olika brott som anmäls, men inte ens finns.
Dessutom, anmäls inte heller alla våldtäkter, då tjejen (eller killen) vet om att det har stor risk för att läggas ner, efter att man fått sitta i förhör och berätta om allt som har hänt. Vilket är ännu en spark i magen

Vill inte, kan inte.

Borde egentligen sätta igång och städa mitt rum så jag har det gjort till fredag när alla gäster kommer för min systers student. Men jag har alldeles för ont i magen, orkar knappt resa mig. Funderar dock ändå på att gå ner och göra en smörgås, men får se hur det blir.
Har dessutom legat och hostat hela natten, samt drömt massa mardrömmar om adrian, så mitt humör är inte på topp jus nu ska jag säga.
Menmen, ska nog hämta något att äta samt dricka och sedan se på wallander, så vi hörs senare.
Pussar

Tisdag

Usch på det hemska vädret, inte alls kul. Menmen, får väl städa hela dagen i alla fall.
Har fortfarande inte fått tag på adrian, så har typ drömt mardrömmar om det hela natten, så jävla irriterande.
Ska spela spel med min lillasyster (http://bustilda.blogg.se) nu, så vi hörs senare.
Pussar

Fight with the best, die with the rest

är helt slut i kroppen, så jag nästan svimmar. Ligger bara och skakar..
usch och fy vad jag saknar Adrian, att man kan bli beroende av någon så snabbt.
Ska lägga mig och läsa boken Allt för min syster nu, sedan sova.
Jag skriver imorn,och hoppas på att adrian hört av sig då.
Puss babys


Adrian om du läser detta, älskar jag dig, Mest av allt.

Where the hell is my phone?!

sitter i sängen, men ett glas saft och lite godis, tröstätande efter mobil förlusten! uscha..
Hoppas verkligen någon hittar den så jag kan få tillbaka den, i miss my phone..
Plus alla bilder, inte bra inte bra... heh...
fast det värsta är att jag inte lärt mig älsklings nummer ännu.. får panik.
Nä nu är det tv & godis som gäller
Puss

Så jävla irriterande!

Har tappat mobilen, och är inte på humör att skriva nu.
Mina vänner som läser detta kan passa på att fråga efter mitt nummer.
Pussar

Ont i halsen

Förlåt än en gång för dålig uppdatering, men somnade redan runt klockan 21.
Var även och badade idag, och nu har jag sjukt ont i halsen och tror inte jag pallar åka iväg igen som tim vill. Eftersom jag måste vara frisk till på fredag då Farfar & Ebbe kommer, och båda har cancer = dåligt imunförsvar efter alla cellgifts behandlingar.
Bilder från dagens bad kommer senare, måste tömma diskmaskinen och lite sådant.
Hörs sen.
Pussar

RSS 2.0